Το ξέσπασμα της Ελεονώρας Μελέτη για τα «παγιδευμένα δηλητήριο μηνύματα» που δέχεται

Η Ελεωνόρα Μελέτη είχε χθες καλεσμένο τον Βασίλη, ο οποίος μίλησε για τη δική του ιστορία και τον βιασμό του από σκηνοθέτη στην ηλικία των 15 ετών. Προφανώς και η παρουσία του στην εκπομπή της δεν άρεσε σε κάποιους, οι οποίοι άρχισαν να στέλνουν μηνύματα τα οποία καθόλου κολακευτικά και ευγενικά δεν ήταν.

Γι’ αυτό και η παρουσιάστρια, έκανε μια ανάρτηση στο instagram, εξηγώντας τους λόγους που καλεί «διαφορετικούς» ανθρώπους στην εκπομπή της, ενώ τους παρακαλεί να μην στέλνουν μηνύματα με «δηλητήριο» γιατί έτσι κι αλλιώς δεν θα την αλλάξουν.

Η ανάρτησή της:

Δείτε ακόμα:  Η Τζούλια Αλεξανδράτου σπάει τη σιωπή της για τον Μένιο Φουρθιώτη! “Η πεθαμένος ή στη φυλακή θα βρισκόταν”

«Ξέρετε κάτι; Ναι… καλώ στην εκπομπή ομοφυλόφιλους γιατί μπορεί να έχουμε διαφορετικό γούστο αλλά δεν έχουμε διαφορετικά δικαιώματα. Ναι, δίνω βήμα σε τρανς γιατί μαθαίνω από εκείνους, ναι, προβάλω «αυτά τα πρότυπα» που βρίσκουν το χώρο τους και αυτά στην τηλεόραση. Όχι, δεν με απασχολεί η καταγωγή του διπλανο μου, ούτε το χρώμα του τα κιλά του ή η ιδιαιτερότητά του. Γιατί μιλάμε για ανθρώπους. Μιλάμε για ανθρώπινα όντα, με ψυχή. Κ εσείς που μου στέλνετε επιθετικά μηνύματα κατηγορώντας με ότι θα κάνω την κοινωνία «σκατά σα τα μούτρα μου» ανθρώπινα όντα είστε και σας συμπονώ. Σας ευχαριστώ που θεωρείτε πως έχω τη δύναμη να αλλάξω τον κόσμο αλλά αν κάτι θα τολμούσα να αλλάξω (αν μπορούσα) θα ήταν ο τρόπος που διαχειρίζεστε το δικαίωμα του διπλανού σας να έχει την άποψή του και να μπορεί να μιλά και να εκφράζεται ελεύθερα όπως κ εσείς. Μη χάνετε τον χρόνο σας στέλνοντας «παγιδευμένα» με δηλητήριο μηνύματα. Δεν θα με αλλάξουν τα λόγια σας γιατί αυτό που είμαι σήμερα το έχω αποφασίσει συνειδητά, χτίζοντας τον χαρακτήρα μου και την προσωπικότητά μου με τα χρόνια, και συνειδητοποιώντας τι θέλω και τι δε θέλω από μένα προς τους ανθρώπους και από εκείνους προς εμένα.

Δείτε ακόμα:  Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας: Περιμένουν δίδυμα!

Καλό ξημέρωμα (γενικά)….

patkiout.gr