Το μάθαμε 20 χρόνια μετά: Κόντευε να γεννήσει στο «Κωνσταντίνου & Ελένης» και δεν καταλάβαμε τίποτα σε κανένα από τα επεισόδια!

Έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο «Κωσνταντίνου και Ελένης» και μέχρι σήμερα ο ρόλος της στην επιτυχημένη σειρά των Χάρη Ρώμα – Άννας Χατζησοφιά… τη στοιχειώνει.

Αυτό που δεν γνωρίζαμε όμως, είναι ότι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων εκείνη ήταν… έγκυος, παρά το γεγονός πως οι τηλεθεατές δεν αντιλήφθηκαν το παραμικρό σε κανέναν από τα δεκάδες επεισόδια στα οποία την απολαύσαμε.

Ο λόγος για την τηλεοπτική Φιόνα -γνωστή και ως σαχλοκούδουνο- η οποία κυοφορούσε το πρώτο της παιδάκι, που όπως όλοι ξέρουμε είναι επίσης διάσημο για τη συμμετοχή του σε σειρά των ίδιων δημιουργών.

Η ηθοποιός Λίλιαν Αρχοντή έφερε στον κόσμο την κόρη της -και τηλεοπτική Μπουλίτσα του «Καφέ της Χαράς»- τον Σεπτέμβριο του 1999, πράγμα που σημαίνει πως ήδη από τις αρχές του έτους ήταν έγκυος.

Το «Κωνσταντίνου και Ελένης» έκανε πρεμιέρα στις 12 Οκτωβρίου του 1998 και ολοκληρώθηκε στις 25 Ιουνίου του 2000.

Στην πρώτη σεζόν, λοιπόν, η «μοναδική αγάπη» του Μάνθου μπορεί να ήταν έγκυος αλλά… κοιλιά δεν φάνηκε πουθενά, πιθανότατα χάρη στον στυλίστα της σειράς που φρόντιζε να κρύβει εντέχνως τα κιλάκια της εγκυμοσύνης.

Μα πώς τα κατάφεραν;

 

 

View this post on Instagram

 

ΔΩΡΟ ΘΕΟΥ!💖💖🌹🌹 #momanddaughter #babygirl #newborn #boulitsa #love #september #j’adore #1999 #firstpic

A post shared by ΛΙΛΙΑΝ ΑΡΧΟΝΤΗ (@lilian_archondi) on

dailymedia.gr