Το μήνυμα της Βανίτας Σωφρόνη για τις υποψηφιότητες για την προεδρεία της ΔΗΜ.ΤΟ Σαρωνικού

Με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο fb η κα Βανίτα Σωφρόνη σύζυγος του πρ. Δημάρχου Σαρωνικού, η οποία έχει δηλώσει την πρόθεσή της να κατέβει υποψήφια για την θέση της προέδρου στις εκλογές της ΝΟΔΕ, που θα γίνουν στις 24 Οκτωβρίου, με αφορμή τις υποψηφιότητες για την ΔΗΜ.ΤΟ Σαρωνικού ανέφερε τα εξής…

“Την υποψηφιότητά τους για την Προεδρεία της ΔΗΜ.ΤΟ Σαρωνικού στις επερχόμενες εκλογές, ανακοίνωσαν η Ελένη Θωμά και Νίκος Γαλάνης.

Δύο νέοι άνθρωποι, δραστήριοι στην τοπική μας κοινωνία, που τους χαρακτηρίζει η φρεσκάδα, η ακεραιότητα και η διάθεση για πολιτική προσφορά. Χαρακτηριστικά απολύτως αναγκαία για την Ελλάδα που αλλάζει, που βαδίζει μπροστά, που κοιτάζει ψηλά!

Ο προεκλογικός αγώνας ο καλός θα αναδείξει τη νέα σύνθεση της ΔΗΜ.ΤΟ, χωρίς νικητές και χαμένους, αφού το δυναμικό όραμα του κόμματος μας για την Ελλάδα έχει ανάγκη από την πολύτιμη συνεισφορά όλων.

Με δεδομένη την πρόθεσή μου να θέσω υποψηφιότητα για την Προεδρεία της ΝΟΔΕ, γίνεται απολύτως σαφές ότι θα συνεργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις, με όλες τις δυνάμεις του κόμματος και όλα τα πολιτικά πρόσωπα.

Στόχος μεγάλος να συμβάλλουμε στη διαμόρφωση αυτής της νέας Ελλάδας, πολιτική διαδικασία κατά την οποία η Ανατολική Αττική και ειδικότερα ο Σαρωνικός μπορούν να πρωταγωνιστήσουν”.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.