Το “moments” στην έκθεση γάμου βάπτισης NewLife

Το κατάστημα moments μεταφέρθηκε για λίγες ημέρες, από τη φυσική του έδρα στη Ραφήνα, στην έκθεση NewLife, που διοργανώθηκε και φέτος στο εκθεσιακό κέντρο MECστην Παιανία.

Στο εντυπωσιακό περίπτερο που στήσανε οι υπεύθυνοι του καταστήματος παρουσιάστηκαν οι φετινές τάσεις στο γάμο και τη βάπτιση με πολύ εντυπωσιακά αξεσουάρ διακόσμησης, μοναδικές χειροποίητες μπομπονιέρες και μεγάλη ποικιλία σε προσκλητήρια γάμου & βάπτισης.

moments_ekthesi_2

Η πλειονότητα των επισκεπτών ήταν από την ανατολική Αττική (Νέα Μάκρη, Αρτέμιδα, Παιανία, Μαραθώνα, Παλλήνη) αλλά και από την υπόλοιπη χώρα.
Είναι περιττό να αναφέρουμε πως με τόσο προσεγμένη παρουσίαση, το περίπτερο του momentsέγινε πόλος έλξης των επισκεπτών της έκθεσης οι οποίοι ζητούσαν λεπτομέρειες για το πώς θα μπορούσαν να επωφεληθούν από τις οικονομικές προσφορές του καταστήματος.

moments_ekthesi_3

Όσοι δε από τους αναγνώστες μας, δεν είχαν την ευκαιρία να δουν στην έκθεση τη δουλειά που παρουσίασε το moments, μπορούν να την απολαύσουν από κοντά στο κατάστημα, Χρ. Σμύρνης 6 & Χρ. Μάντικα 11 (δίπλα στο Everest), που αλλού… στη Ραφήνα..

Kαι στα δικά σας οι ανύπαντροι!!!

moments_ekthesi_4