«Το παιδί φοβάται», λέει συγγενής του 19χρονου που άνοιξε τον ασκό του Αιόλου για την «Κιβωτό του Κόσμου»

Σοκ έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις για τις σεξουαλικές κακοποιήσεις στην «Κιβωτό του Κόσμου» από ενήλικα σήμερα παιδιά που φιλοξενούνταν στη δομή.

Μιλώντας αποκλειστικά στο MEGA και το LIVE NEWS, συγγενής του 19χρονυ που άνοιξε τον χορό των αποκαλύψεων, αναφέρετε στο δράμα που βίωνε τότε ο ανήλικος.

«Ο μικρός, όταν μας το είπε, του είπαμε: ‘Τι κάθεσαι; Σήκω φύγε’. Λέει: ‘Θα διώξει τη μαμά από το σπίτι και τον (αδελφό) από τη δουλειά’. Του λέω: ‘Βρε είσαι χαζός; Δε θα βρει δουλειά;’. ‘Και η μαμά;’. Τελοσπάντων έφυγε το παιδάκι».

«Μόνο τους φοβέριζε»

Συνεχίζοντας, μιλάει για τον κακοποιητή του 19χρονου.

«Δεν έδιωξε τη μητέρα αυτός, μόνο τους φοβέριζε, έτσι μου έχει πει το παιδί. Τον αδελφό του τον έδιωξε από τη δουλειά, όταν ο μικρός έφυγε. Στην αποθήκη, αποθηκάριος και τι του έδινε; 150 ευρώ τον μήνα».

«Το παιδί φοβάται»

Όπως λέει ο συγγενής του 19χρονου, το παιδί είναι φοβισμένο ακόμα και σήμερα από τον άνθρωπο που φέρεται να τον κακοποίηση.

«Τώρα που είχε πάει στην Αθήνα για να πάρει το χαρτί για να πάει στον στρατό, ένα από τα πρωτοπαλίκαρά του, ας το πω έτσι, τον βρήκε στον δρόμο τον μικρό και τον χτύπησε. Τον φοβάται το παιδί. Να φανταστείτε έφυγε, δεν του έδιναν την ταυτότητά του, το βιβλιάριο του γιατρού.

»Όταν έφυγε ο μικρός, έφυγε όπως ήταν, με το παντελόνι του και με το μπλουζάκι του και του λέω: ‘Βρε παιδί μου γιατί δεν πας να πάρεις τα ρούχα σου;’. Λέει: ‘Αποκλείεται, δε θα μου τα δώσουν, εδώ δεν μου έδωσαν την ταυτότητά μου και τον σταυρό μου τον βαφτιστικό’».

»Δεν ήθελε να πάει, φοβόταν. Εμείς του λέγαμε να πάει, δεν ήθελε, φοβόταν και τελικά αυτό το κοριτσάκι η (…) με τα πολλά τον έπεισε. Τον είχανε πάρει στον στρατό από την εισαγγελία και φοβόταν ο μικρός».

«Κιβωτός του Κόσμου»: Βίντεο από την εκδρομή στην Καλαμάτα

Στην εκδρομή της «Κιβωτού του Κόσμου» στην Καλαμάτα συμμετείχε και ο πατέρας Αντώνιος
Στο βίντεο που εξασφάλισε αποκλειστικά το MEGA φαίνεται ο πατέρας Αντώνιος να έχει αγκαλιά δύο παιδιά αλλά υπάρχουν και άλλα παιδιά από την δομή.

Κάποιο από τα παιδιά αυτά του βίντεο είναι ο σημερινός καταγγέλλων.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.