Το τρέιλερ της ταινίας «Αστερισμός της Παρθένου» με τη Λάσκαρη στα αγγλικά (video)

Ένα ακόμα συγκλονιστικό τρέιλερ για το αγγλόφωνο κοινό της Ευρώπης, φέρνει σήμερα για πρώτη φορά στη δημοσιότητα το Newsbreak.gr.
Αυτή τη φορά πρόκειται για την ταινία «Αστερισμός της Παρθένου» του 1973, παραγωγής Finos Films.

Λίγο πριν η «χρυσή εποχή» του ελληνικού κινηματογράφου φτάσει στο τέλος της, ο Φιλοποίμην Φίνος κάνει μια ύστατη προσπάθεια για να τον τονώσει. Στην συγκεκριμένη ταινία παίζουν μερικά από τα μεγαλύτερα αστέρια του ελληνικού κινηματογράφου, που ο Φιλοποίμην Φίνος είχε στους κόλπους της κινηματογραφικής του εταιρίας.

Ζωή Λάσκαρη, Χρήστος Πολίτης, Μπέτυ Βαλάση, Χρήστος Νομικός, Γιάννης Αργύρης, Σπύρος Καλογήρου, είναι μερικοί από τους δεκάδες ηθοποιούς που παίζουν σε μια από τις τελευταίες παραγωγές του Φίνου. Το σενάριο έγραψε ο Γιώργος Τζαβέλλας, ενώ έκοψε 120.000 εισιτήρια, άκρως ικανοποιητικό εισπρακτικό νούμερο για έναν κινηματογράφο που «έσβηνε».

Το αγγλικό τρέιλερ της ταινίας έπαιξε το 1974 σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες και η προβολή της ταινίας έγινε την ίδια εποχή!

Σπονδυλωτή ταινία, αποτελούμενη από τρεις ιστορίες, δοσμένες με χιούμορ, ρομαντισμό και τραγικότητα, όλες, υποτίθεται, βγαλμένες απ’ τη ζωή που «σπρώχνει» κοπέλες σαν την ηρωίδα στο «πεζοδρόμιο» και τη διαφθορά.

Η εν λόγω εποχή φημίζονταν για την προκλητικότητα των σκηνών!

Νίκος Νικόλιζας

Πηγή: newsbreak.gr

Διαβάστε επίσης