Το βιβλίο «Αληθινές γυναίκες» της Αρετής Χαρτοφύλακα παρουσιάστηκε στη Θεσσαλονίκη!

Σε μια βραδιά γεμάτη συναισθήματα αγάπης και αλήθειας, η χαρισματική συγγραφέας Αρετή Χαρτοφύλακα, παρουσίασε στο κοινό της Θεσσαλονίκης, στο ξενοδοχείο Electra Palace, το πρώτο της βιβλίο «Αληθινές Γυναίκες».

Στόχος του βιβλίου είναι, να αφυπνίσει τις γυναίκες ώστε να μπορούν να διακρίνουν τις βίαιες συμπεριφορές για να μπορούν άμεσα να απομακρυνθούν από αυτές.

Καλυψώ Γούλα Αρετή Χαρτοφύλακα, Λήδα Παπαδοπούλου

ΠΑΝΩ : Δανάη Κίρλα, Λήδα Παπαδοπούλου, Αθηνά Γιαννοπούλου, Μαίρη Αργυριάδου, Χριστίνα Κανατάκη,ΣύνθιαΣάπικα, Έλενα Ράπτη,Δέσποινα Αυγερίδου, Ερασμία Τσίπου, Έφη Τσαμπάζη,Μαρία Στύλου

ΚΑΤΩ : Μαρία Σαμολαδά, Πολυξένη Καραμίχα, Καλυψώ Γούλα, Αρετή Χαρτοφύλακα Χριστίνα Καραμίχου

Σε μία κατάμεστη αίθουσα διακεκριμένες γυναίκες της πόλης κατέθεσαν την άποψη τους για το έργο.

Ζωή Γιαννοπούλου-Στεφάνου, Λήδα Παπαδοπούλου,Σοφία Γιαννοπούλου-Χατζηνικολάου

Ανάμεσά τους η δικηγόρος και εκπρόσωπος της WomanAct Θεσσαλονίκης Καλυψώ Γούλα, η βουλευτής Έλενα Ράπτη, οι δημοσιογράφοι,Μαίρη Αργυριάδου,Χριστίνα Κανατάκη, Πολυξένη Καραμίχα, Έφη Τσαμπάζη, Ερασμία Τσίπου, η ψυχολόγος Δανάη Κίρλα και η επιχειρηματίας Χριστίνα Καραμίχου.

Δείτε ακόμα:  Πρεμιέρα "Στη Σμύρνη κάποτε" του Θανάση Σάλτα με τις καλύτερες κριτικές

Λήδα Παπαδοπούλου, Καλυψώ Γούλα, Έλενα Ράπτη,Αθηνά Γιαννοπούλου, Αρετή Χαρτοφύλακα, Χριστίνα Καραμίχου, Πολυξένη Καραμίχα

Την εκδήλωση συντόνισε η δημοσιογράφος Σύνθια Σάπικα, ενώ αποσπάσματα του βιβλίου διάβασαν οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί και δημοσιογράφοι Δέσποινα Αυγερίδου, Μαρία Σαμολαδά και Μαρία Στύλου.

Μπέττυ Αναγνωστοπούλου – Καπανίδου, Τασούλα Ζαφειρούδη – Ιωαννίδη

Γιάννης Βίτσας,Έφη Τσαμπάζη, Πολυξένη Καραμίχα,Μαίρη Αργυριάδου, Γιάννης Χατζηγεωργίου

Αρετή Χαρτοφύλακα Ιφιγένεια Κουτσουβέλη

Αρετή Χαρτοφύλακα Γιάννης Βίτσας

Αλεξάνδρα Γωγούση, Λίλη Βαφειάδη, Χριστίνα Λυμπεροπούλου

Χριστίνα Κανατάκη, Ελένη Αμπατζίδου, Κατερίνα Ζιούτα

Κατά γενική ομολογία το θέμα της έμφυλης βίας, της ψυχολογικής και σωματικής καταπίεσης, προσέλκυσε το ενδιαφέρον των παρευρισκόμενων γυναικών οι οποίες κατέθεσαν τη δική τους εμπειρία, τους προβληματισμούς και τις απόψεις τουςκατά τη διάρκεια της ενδιαφέρουσας συζήτησης που ακολούθησε και όλες συμφώνησαν ότι ήρθε ο καιρός για τις γυναίκες να σπάσουν τη σιωπή τους.

Δείτε ακόμα:  Αντικατάσταση ηθοποιού στην παράσταση "Άνθρωποι και Ποντίκια" Τεχνοχώρος CARTEL

Βιργινία Παναγιωτοπούλου,Ιωάννα Μυταυτσή,Χαρούλα Χριστοδούλου

Η εκδήλωση διοργανώθηκε σε συνεργασία με το Women Act. Γυναίκες που εργάζονται εντατικά για ένα κοινό όραμα: να ενθαρρύνουν άλλες γυναίκες έτσι ώστε να διεκδικήσουν περισσότερα για τον εαυτό τους. Γιατί το αξίζουν.

Ερασμία Τσίπου, Αρετή Χαρτοφύλακα Έφη Τσαμπάζη, Γιάννης Βίτσας, Μαίρη Αργυριάδου

Το βιβλίο της Αρετής Χαρτοφύλακα φιλοξενεί τις αληθινές ιστορίες 15 γυναικών που υπέστησαν βία σε διάφορες μορφές, με την ίδια να στέκεται δίπλα σε όποια χρειαστεί έναν σύμμαχο.

Δείτε ακόμα:  Νέες κυκλοφορίες από τις Εκδόσεις Ψυχογιός

Σύνθια Σάπικα, Καλυψώ Γούλα, Λήδα Παπαδοπούλου, Αρετή Χαρτοφύλακα

Οι «Αληθινές Γυναίκες» αποκτούν φωνή.Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ζενίθ και έχει αγαπηθεί από το κοινό δίνοντας ένα μοναδικό, ξεχωριστό μήνυμα ενάντια στην έμφυλη βία.

Χαρούλα Χριστοδούλου, Ερασμία Τσίπου

Λίγα λόγια για την Αρετή Χαρτοφύλακα

Η Αρετή Χαρτοφύλακα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κέρκυρα. Καλλιτεχνική φύση ασχολείται με τη μουσική, τη ζωγραφική, τη μαγειρική και τη συγγραφή.Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον τομέα της διακόσμησης εσωτερικού χώρου, είναι ιδιοκτήτρια της aretinteriors.com και της «soulstoneoldtownluxurysuites». Παράλληλα σπουδάζει ψυχολογία στη σχολή Κοινωνικών ανθρωπιστικών Επιστημών του Aegean College. Το βιβλίο της «Αληθινές γυναίκες» είναι το πρώτο της συγγραφικό έργο και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ζενίθ.