Τραγικές στιγμές για τον Ερρίκο Πετιλόν: Άστεγος και εξαθλιωμένος ο άλλοτε πλούσιος γόης – Σπαρακτικές αποκαλύψεις

Μόνιμος τρόφιμος του ψυχιατρείου δεν υπήρξε. Μπαινόβγαινε, ειδικά μετά το πρόσφατο περιστατικό στο Σύνταγμα όταν συνελήφθη για απόπειρα κλοπής ενός κινητού από νεαρή κοπέλα που μόλις είχε μετακομίσει στην Αθήνα.

Έκτοτε, ο Ερρίκος Πετιλόν επισκέπτεται συχνά το Δαφνί όπου υποβάλλεται σε εξετάσεις, παρακολουθείται από γιατρούς και λαμβάνει την ενδεδειγμένη φαρμακευτική αγωγή προκειμένου να βγει από το σκοτεινό τούνελ της μανιοκατάθλιψης, της εξάρτησης από ουσίες και της διπολικής διαταραχής στο οποίο έχει εισέλθει τα τελευταία χρόνια και, όπως όλα δείχνουν, θα είναι εξαιρετικά δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο να βγει.

Χωρίς πόρους, χωρίς σπίτι, χωρίς χρήματα και με ελάχιστους ανθρώπους να έχουν παραμείνει πλέον στο πλευρό του, ο Έλληνας γόης που κάποτε, ως γόνος εύπορος οικογένειας με μια εμφάνιση που έκανε τις γυναίκες σε Ελλάδα και εξωτερικό να παραληρούν (ανάμεσά τους και η Ούρσουλα Άντρες με την οποία είχε δεσμό δυο χρόνια), σήμερα έχει κυριολεκτικά πιάσει πάτο. Φιλοξενείται προσωρινά από έναν φίλο του που ούτε και αυτός βρίσκεται σε καλή κατάσταση και ζει από το χαρτζιλίκι επίσης κάποιων λίγων φίλων. Η αξιοπρέπειά του έχει ποδοπατηθεί αλλά δεν το βάζει κάτω.

Δείτε ακόμα:  Συγκινεί ο Γιώργος Νταλάρας με το μήνυμα του για τον Αγάθωνα (φώτο)

Ζητά απεγνωσμένα, σχεδόν εκλιπαρεί για μια δουλειά η οποία όμως δεν έρχεται. Ούτε καν από ανθρώπους που γνώριζε καλά και οι οποίοι ενώ μπορούν να του προσφέρουν μια εργασία, δεν το κάνουν. Δεν τον εμπιστεύονται λέει, λόγω των εξαρτήσεών του. Έτσι, ο 57χρονος που στο παρελθόν είχε διαπρέψει ο μοντέλο αλλά και ως παρουσιαστής, βρίσκεται για μια ακόμη φορά στη ζωή του στο σημείο μηδέν…

europost.gr