Τραγική κατάληξη! Η σορός που βρέθηκε σε ερειπωμένη Έπαυλη ανήκει στον εξαφανισμένο χορευτή

Τραγική αυλαία έπεσε στο θρίλερ εξαφάνισης του 27χρονου Γάλλου χορευτή, Τζόις – Τίμοθι Ράντοτσικ, καθώς πριν από λίγες ώρες έγινε γνωστό πως ο σκελετός που είχε βρεθεί στις 7 Μαϊου σε ερειπωμένη βίλα στον Πειραιά, ανήκει τελικά στον άτυχο νεαρό.

Η ταυτοποίηση έγινε με την μέθοδο του DNA και ήδη έχει ενημερωθεί για τα αποτελέσματα η μητέρα του, που εκλιπαρούσε μήνες τώρα να βρεθεί το παιδί της ζωντανό. Παιδιά που έπαιζαν στα μισογκρεμισμένα κτίρια της πρώην Έπαυλης Μαυρομιχάλη, εντόπισαν την Παρασκευή 7 Μαΐου μέσα σε μία υδατοδεξαμενή, το σκελετό ενός ανθρώπου. Ειδοποίησαν τους γείτονες και στον τόπο έφτασαν η αστυνομία και η πυροσβεστική που τον ανέσυρε.

Το γεγονός ότι σε κοντινή απόσταση βρίσκεται το πανδοχείο που έμενε ο Γάλλος χορευτής που αγνοούνταν σήμανε συναγερμό. Τα ευρήματα και το χρονικό διάστημα «έδειχναν» από την πρώτη στιγμή τον Τζόις – Τίμοθι Ράντοτσικ που του άρεσε να κάνει γιόγκα και διαλογισμό σε χώρους που απέπνεαν κάποια ενέργεια.

Ο 27 χρόνος, που ζούσε στο Ρόσμπουργκ της Γαλλίας, είχε έρθει στην Ελλάδα στις 5 Ιουλίου 2020 και διέμενε σε πανδοχείο. Εξαφανίστηκε τη Παρασκευή 21 Αυγούστου, όταν έφυγε για διαλογισμό.

Πλέον οι Αρχές καλούνται να διαπιστώσουν από τι προήλθε ο θάνατος του άτυχου χορευτή.

newsbreak.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.