Τραγική κατάληξη! Η σορός που βρέθηκε σε ερειπωμένη Έπαυλη ανήκει στον εξαφανισμένο χορευτή

Τραγική αυλαία έπεσε στο θρίλερ εξαφάνισης του 27χρονου Γάλλου χορευτή, Τζόις – Τίμοθι Ράντοτσικ, καθώς πριν από λίγες ώρες έγινε γνωστό πως ο σκελετός που είχε βρεθεί στις 7 Μαϊου σε ερειπωμένη βίλα στον Πειραιά, ανήκει τελικά στον άτυχο νεαρό.

Η ταυτοποίηση έγινε με την μέθοδο του DNA και ήδη έχει ενημερωθεί για τα αποτελέσματα η μητέρα του, που εκλιπαρούσε μήνες τώρα να βρεθεί το παιδί της ζωντανό. Παιδιά που έπαιζαν στα μισογκρεμισμένα κτίρια της πρώην Έπαυλης Μαυρομιχάλη, εντόπισαν την Παρασκευή 7 Μαΐου μέσα σε μία υδατοδεξαμενή, το σκελετό ενός ανθρώπου. Ειδοποίησαν τους γείτονες και στον τόπο έφτασαν η αστυνομία και η πυροσβεστική που τον ανέσυρε.

Το γεγονός ότι σε κοντινή απόσταση βρίσκεται το πανδοχείο που έμενε ο Γάλλος χορευτής που αγνοούνταν σήμανε συναγερμό. Τα ευρήματα και το χρονικό διάστημα «έδειχναν» από την πρώτη στιγμή τον Τζόις – Τίμοθι Ράντοτσικ που του άρεσε να κάνει γιόγκα και διαλογισμό σε χώρους που απέπνεαν κάποια ενέργεια.

Ο 27 χρόνος, που ζούσε στο Ρόσμπουργκ της Γαλλίας, είχε έρθει στην Ελλάδα στις 5 Ιουλίου 2020 και διέμενε σε πανδοχείο. Εξαφανίστηκε τη Παρασκευή 21 Αυγούστου, όταν έφυγε για διαλογισμό.

Δείτε ακόμα:  Νέες εικόνες από τη φωτιά στην Πάρνηθα – Στη μάχη και εναέρια μέσα (φωτό)

Πλέον οι Αρχές καλούνται να διαπιστώσουν από τι προήλθε ο θάνατος του άτυχου χορευτή.

newsbreak.gr