Τρεις άνδρες απεγκλωβίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους από ΙΧ αυτοκίνητο, έπειτα από σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (7/3) στη Σπάρτη.
Το όχημα, το οποίο κινούνταν επί της Εθνικής Οδού Σπάρτης – Μυστρά, εξετράπη της πορείας του για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.
Στο σημείο έσπευσαν οκτώ πυροσβέστες με τρία οχήματα, οργανώνοντας επιχείρηση απεγκλωβισμού των επιβατών.
Οι τρεις άνδρες ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της περιοχής.
Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, πρόκειται για τρεις φοιτητές οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της Σπάρτης με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Δυστυχώς, στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες.
Χωρίς τις αισθήσεις τους #απεγκλωβίστηκαν 3 άνδρες από Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο και παραδόθηκαν στο ΕΚΑΒ, συνεπεία εκτροπής του οχήματος από το οδόστρωμα, επί της Ε.Ο. Σπάρτης – Μυστρά, στο δήμο της Σπάρτης. Επιχείρησαν 8 #πυροσβέστες με 3 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) March 7, 2025














































