Τρεις ανήλικοι συνελήφθησαν για ληστείες σε βάρος άλλων ανηλίκων με την απειλή μαχαιριού

Στην εξιχνίαση τεσσάρων υποθέσεων ληστειών, εκ των οποίων τρεις ήταν τετελεσμένες και μία ήταν απόπειρα, οι οποίες διαπράχθηκαν σε βάρος ανηλίκων που κινούνταν πεζοί στο Ηράκλειο Κρήτης, προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας.

Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί και ένας ημεδαπός, επίσης ανήλικοι, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση, οι ανήλικοι δράστες από κοινού, κατά το χρονικό διάστημα από τις 2 έως και τις 9 Μαρτίου, κινούμενοι πεζοί στο κέντρο του Ηρακλείου με την άσκηση ή και την απειλή άσκησης σωματικής βίας, αλλά και με την κατοχή μαχαιριού, το οποίο έφεραν σε ζώνη παντελονιού, εξανάγκασαν τους παθόντες να παραδώσουν τα χρηματικά ποσά που είχαν μαζί τους.

Οι ανήλικοι δράστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν σήμερα, ενώ ταυτόχρονα συνελήφθησαν τρία ακόμη άτομα (δύο αλλοδαποί και μια ημεδαπή) ως κηδεμόνες, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων. Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

reader.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.