Τρεις νέες προσλήψεις στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Μαραθώνα

Το ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Προσχολικής Αγωγής και Μουσικής Παιδείας «Τετράπολις» του Δήμου Μαραθώνος, που εδρεύει στη Νέα Μάκρη, προκηρύσσει την πρόσληψη, συνολικά 3 ατόμων, για τη στελέχωση των παιδικών – βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου.

Ειδικότερα, οι προσλήψεις θα γίνουν για την στελέχωση των παιδικών – βρεφονηπιακών σταθμών που είναι ενταγμένοι στη Δράση, «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβασή παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης», την χρονική περίοδο 2023-2024.

Οι προσλήψεις θα γίνουν με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΣΟΧ ΑΣΕΠ) και θα έχουν διάρκεια αρχής γενομένης από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης έως τις 31 Αυγούστου 2024, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης σε περίπτωση συνέχισης της δράσης.

Να σημειωθεί ότι η έναρξη ή συνέχιση της κάθε σύμβασης συναρτάται με την προϋπόθεση ότι ο φορέας θα παρέχει υπηρεσίες σε κατόχους «Αξία τοποθέτησης» (voucher), σύμφωνα με τους εν γένει κανόνες του θεσμικού πλαισίου που τον διέπει, για την υλοποίηση της παραπάνω δράσης.

Οι ειδικότητες

ΤΕ Παιδαγωγών Πρώιμης Παιδικής Ηλικίας – 1 θέση
ΔΕ Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων – 2 θέσεις

Να σημειωθεί ακόμα ότι όσοι επιλεγούν οφείλουν να προσκομίσουν κατά την πρόσληψη τους, πιστοποιητικό υγείας.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, κατά περίπτωση, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ ή ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, είτε ηλεκτρονικά ([email protected]), είτε αυτοπροσώπως, είτε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του proson, με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας, ακόλουθη διεύθυνση:

Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Προσχολικής Αγωγής και Μουσικής Παιδείας «Τετράπολις» Δήμου Μαραθώνος,
Λ. Μαραθώνος 196 (Αθλητικό Πολιτιστικό Πάρκο), Τ.Κ. 19005, ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών του ΝΠΔΔ «Τετράπολις», 1 ος όροφος, υπόψη κας Ελένης Χρυσούλα (τηλ. επικοινωνίας: 2294067630).

Δείτε την προκήρυξη πατώντας ΕΔΩ

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.