Τρία αδέρφια αστυνομικοί στο κύκλωμα που εξάρθρωσε η αστυνομία – Τους στρατολόγησε ο πατέρας τους!

Εξαιρετικά σημαντική δικογραφία παραδόθηκε στην Εισαγγελία Αθηνών από τη Δίωξη Εκβιαστών για υπόθεση που αφορά σε μεγάλη εγκληματική οργάνωση με αντικείμενο εκβιάσεις, τοκογλυφίες, απάτες, όπλα, ναρκωτικά και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Συγκεκριμένα, φέρεται να δάνειζαν χρήματα σε παίκτες παράνομων καζίνο, πουλώντας παράλληλα προστασία σε χαρτοπαικτικές λέσχες, ενώ διακινούσαν και ναρκωτικά. Εάν οι δανειζόμενοι δεν επέστρεφαν στην ώρα τους τα χρήματα, το κύκλωμα έστελνε μπράβος και προχωρούσαν σε ξυλοδαρμούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, το πιο κρίσιμο στοιχείο αφορά στην εμπλοκή επίορκων αστυνομικών και για τον λόγο αυτό έχει ήδη ενημερωθεί η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων.

Μάλιστα, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως οι αστυνομικοί είναι τρεις και πρόκειται για αδέρφια, ενώ εμπλεκόμενος είναι και ο πατέρας τους, που φέρεται να τους στρατολόγησε. Ο ρόλος τους ήταν να παρέχουν στο κύκλωμα πληροφορίες.

Η έρευνα για τον σχηματισμό της δικογραφιας διήρκησε δύο χρόνια, ενώ σύμφωνα με πληροφοριες περιλαμβάνονται τουλάχιστον 60 άτομα.

Η υπόθεση μαφίας θεωρείται πολύ σοβαρή, ενώ το επόμενο διάστημα αναμένονται συλλήψεις.

ieidiseis.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.