Τρία χρόνια μετά το πολύκροτο διαζύγιο, η Τζολί απειλεί τον Πιτ! Το…σκοτεινό μυστικό που θα καταστρέψει τον χολιγουντιανό αστέρα

Τρία ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που έσκασε σαν βόμβα η είδηση του χωρισμού του άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού, της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ.

Μάλιστα οι δυο τους ακόμα δεν έχουν πάρει και επίσημα διαζύγιο. Φαίνεται πως το θέμα έχει κολλήσει τόσο στη μοιρασιά της περιουσίας όσο και επιμέλεια των έξι παιδιών τους.

Σύμφωνα με την αμερικάνικη έκδοση του περιοδικού OK!, ο Μπραντ Πιτ ανησυχεί για την συμπεριφορά της πρώην συζύγου του. Η Τζολί φοβάται πως ο πρώην σύζυγός της, τώρα που έχει ξεπεράσει για τα καλά τον εφιάλτη του αλκοολισμού, θα προσπαθήσει να διεκδικήσει περισσότερο χρόνο με τα παιδιά και η ηθοποιός έχει πλάνο για να εμποδίσει κάτι τέτοιο.

Πηγή του περιοδικού αναφέρει πως ο Μπραντ ενημερώθηκε από φίλο του για την φημολογία που έχει ξεκινήσει εις βάρος του η πρώην σύζυγός του, η οποία αφήνει να διαρρεύσει πως υπάρχει ένα σκοτεινό μυστικό το οποίο θα μπορούσε να καταστρέψει τον χολιγουντιανό αστέρα.

Και δεν φτάνει μόνο αυτό αλλά η Τζολί απειλεί να κάνει την μεγάλη αποκάλυψη στο δικαστήριο, αν ο Πιτ την πιέσει. Πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού που φέρεται να γνωρίζει ποιο είναι αυτό το μεγάλο μυστικό, ανέφερε πως ο Μπραντ ξέρει ότι η κατάσταση δεν είναι ιδανική αλλά έχει σκοπό να παραμείνει θετικός για το καλό των παιδιών.

patkiout.gr