Τριαντάφυλλος – Τον αποκάλεσε μπάζο ο Στέλιος Ρόκκος (βίντεο)

Ο γνωστός τραγουδιστής Στέλιος Ρόκκος ήταν ένας από τους celebrities που εμφανίστηκε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor και έπαιξε στο παιχνίδι ερωτήσεων μαζί με τον Τριαντάφυλλο.

Το πρωί της Τετάρτης, ο Στέλιος Ρόκκος που είναι φανατικός τηλεθεατής του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και αναφέρθηκε στον Τριαντάφυλλο εξηγώντας τον λόγο που πιστεύει ότι ο κόσμος τον στηρίζει τόσο πολύ.

«O Tριαντάφυλλος αν θυμώσεις μαζί του, είσαι κοροϊδο. Δεν τον ξέρω προσωπικά αλλά έχουμε πολλούς κοινούς γνωστούς και φίλους. Είμαστε στον χώρο και ξέρουμε ποιος είναι ο ένας και ο άλλος.

Έχουμε πει ένα γεια τυπικό, ξέρω όμως από φίλους ότι είναι λίγο αυθόρμητος και μπορεί να πει κάτι χωρίς να το φιλτράρει, μου αρέσει εμένα αυτό. Προτιμώ αυτούς τους ανθρώπους», είπε για τον Τριαντάφυλλο ο Στέλιος Ρόκκος.

«Αγωνιστικά ο Τριαντάφυλλος είναι μπάζο αλλά το Survivor δεν είναι μόνο οι αγώνες, είναι η διαβίωση, η συμβίωση, οι αγώνες. Ο Τριαντάφυλλος δεν είναι κανένας τραγουδιστής που έχει τους άπειρους φαν σαν τραγουδιστής, είναι γνωστός, τον αγαπάει ο κόσμος αλλά μέχρι εκεί, δεν είναι ο Ρέμος.

Οι συμπεριφορές τους τον έχουν κάνει δυνατό, το άδικο ο Έλληνας το τιμωρεί… Δε θα ξεχάσω τότε που δε του δώσανε να φάω, είπε μεταξύ άλλων ο Στέλιος Ρόκκος για τον Τριαντάφυλλο και την πορεία του στο Survivor.

newsit.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.