Τριγλία: Αρνητικά τα τεστ κορονοϊού – Έγιναν απολυμάνσεις στο γήπεδο

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσης μας για το κρούσμα κορονοϊού στην ανδρική ομάδα ανακοινώνει τα παρακάτω.

Την Τρίτη 06/10/2020 συνεργείο του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου απολύμανε το Δημοτικό Γήπεδο Ραφήνας, καθώς και αποδυτήρια και λοιπούς βοηθητικούς χώρους. Παράλληλα πλύθηκαν και απολυμάνθηκαν μπάλες, ιματισμός και όργανα εκγύμνασης.

Την Τετάρτη 07/10/2020 το σύνολο της ανδρικής ομάδας καθώς και το τεχνικό και ιατρικό επιτελείο υποβλήθηκαν σε τεστ κορονοϊού στο Κέντρο Υγείας Ραφήνας, από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ.
Το σύνολο των τεστ βγήκε αρνητικό.

Δείτε ακόμα:  Η αποστολή της Θύελλας Ραφήνας για τον αγώνα με τον Αιολικό

Ως εκ τούτου οι προπονήσεις της ανδρικής ομάδας θα διεξαχθούν κανονικά ενόψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης με την Άνοιξη.

Εξυπακούεται ότι και οι προπονήσεις των τμημάτων υποδομών που διεξάγονται στο Δημοτικό Γήπεδο Ραφήνας είναι ασφαλείς και θα διεξάγονται κανονικά.

Με την ευκαιρία να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου και τον ΔΟΠΑΠ Ραφήνας-Πικερμίου, το Κέντρο Υγείας Ραφήνας, όπως και την ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής, για την βοήθεια που μας πρόσφεραν και την συνεργασία που είχαμε.