Τριπλή βόμβα Ατζούν για Surviror: Έκλεισε δύο τραγουδιστές και πρώην παίκτη Ολυμπιακού και ΑΕΚ!

Ο Τούρκος παραγωγός απαντάει άμεσα στη φημολογία ότι δεν δέχονται οι διάσημοι να φύγουν για τον Άγιο Δομίνικο. Οι δύο τραγουδιστές που είπαν το “ναι” και οι προτάσεις σε ηθοποιούς και αθλητές, που είναι πλέον πολύ κοντά.

Το ένα ραντεβού μετά το άλλο κάνουν στην Acun Medya προκειμένου να βρουν Διάσημους και Μαχητές που θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor.

Η λίστα γράφεται, σβήνεται και ξαναγράφεται αφού αρκετοί επώνυμοι είπαν όχι στις δελεαστικότατες προτάσεις που τους έγιναν.

Δείτε ακόμα:  Κατερίνα Καινούργιου: «Ξεκίνησα τη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων»

Πρόταση έγινε στον Θανάση Βισκαδουράκη όπως διαβάσαμε στο Znews. Θετικά είδαν την πρόταση ο Βαλάντης και ο Πέτρος Ίμβριος.

Πρόταση για να ενισχύσει την ομάδα των Διασήμων είχε και η Άννα Μαρία Λογοθέτη αλλά απάντησε αρνητικά. Το ίδιο ισχύει και για την αθλητικογράφο Λιλά Κουντουριώτη.

Aντιθέτως θετικά είδε τη συμμετοχή της στο Survivor, η Καλλια Ελευθερίου που γνωρίσαμε από τους «Θαλασσόλυκους».

Ανάμεσα στους υποψήφιους για μια θέση στην καλύβα του Αγίου Δομίνικου που δεν είχαμε ακούσει μέχρι τώρα είναι επίσης ο Άρης Σοϊλέδης και ο Χάρης Σιντζακης, που ήταν υποψήφιος για το φετινό Bachelor στη θέση του Αλέξη Παππά.
Αυτή την εβδομάδα θα γίνει η τελική επιλογή των υποψηφίων αφού στις 10 Δεκεμβρίου πρέπει να είναι έτοιμα όλα. Όσo για την ημερομηνία της πρεμιέρας; Αν και ο Ατζούν πιέζει το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ να ξεκινήσει στις 20 Δεκεμβρίου το πιθανότερο είναι να αρχίσει στις 27.

Δείτε ακόμα:  Δέσποινα Μοίρου: «Το #metoo στην Αμερική το διακωμωδούμε»

Πηγή: znews.gr