Τροχαίο με λεωφορείο στη Λεωφόρο Σπάτων Αρτέμιδος: Συγκλονίζει επιβάτης – “Νιώθω ευγνωμοσύνη που βγήκα ζωντανός” (βίντεο)

Συγκλονίζει επιβάτης του λεωφορείου το οποίο “καβάλησε” την διαχωριστική νησίδα στη Λεωφόρο Σπάτων Αρτέμιδος του το βράδυ της Πέμπτης, όπως σας έχουμε ενημερώσει μέσα από το irafina.gr.

Μιλώντας στον Alpha ανέφερε:

Φτάναμε περίπου στο αεροδρόμιο και οδηγός έτρεχε. Δηλαδή εμένα μου είπε πως πήγαινε με 50 χιλιόμετρα την ώρα, εγώ αλλά αισθάνθηκα με τον τρόπο που οδηγούσε.

Αρχικά έκανε ένα ζικ ζακ το οποίο στη συνέχεια έγινε πιο έντονο και εν τέλει το λεωφορείο καβάλησε το διάζωμα το οποίο χώριζε τις δύο λωρίδες

Η φυσούνα στη μέση σκίστηκε και το πίσω μέρος του λεωφορείου ήταν σπασμένο

Εγώ εκείνη την ώρα ήμουν πολύ ταραγμένος ταράχτηκα. Χτύπησα λίγο στον τοίχο το πόδι μου και πάλι καλά. Ήταν αρκετά σοκαριστική στιγμή. Για να είμαι ειλικρινής νιώθω πολύ μεγάλη ευγνωμοσύνη που βγήκα ζωντανός”

Στην κάμερα του σταθμού μίλησε κάτοικος της περιοχής ο οποίος περνούσε εκείνη την ώρα από το σημείο, ο δημοτικός σύμβουλος Σπάτων Αρτέμιδος Παναγιώτης Λάμπρου, όπως και ένας οδηγός λεωφορείου

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.