Τροχαίο στη Βουλή: Δημόσια έκκληση για αυτόπτες μάρτυρες από την οικογένεια του άτυχου Ιάσονα

Δημόσια έκκληση για αυτόπτες μάρτυρες κάνει η οικογένεια του 23χρονου Ιάσονα, που τραυματίστηκε θανάσιμα στο -περιβόητο πλέον- τροχαίο έξω από τη Βουλή.

Η αδερφή του άτυχου νεαρού, Κατερίνα, μίλησε στο rosa.gr, δηλώνοντας πως η κατάστασή του χαρακτηρίζεται μη αναστρέψιμη από τους γιατρούς του νοσοκομείου Ευαγγελισμός, όπου νοσηλεύεται, με την οικογένειά του να έχει ήδη πάρει την ομόφωνη απόφαση να προχωρήσει σε δωρεά των οργάνων του.

Η αδερφή του Ιάσονα τόνισε πως η οικογένειά της κάνει δημόσια έκκληση για να βρεθούν αυτόπτες μάρτυρες του τραγικού συμβάντος που σημειώθηκε στην λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, έξω από την πλαϊνή είσοδο της Βουλής, από την σφοδρή σύγκρουση της μηχανής του με υπηρεσιακό όχημα. «Ο αδερφός μου είναι εγκεφαλικά νεκρός. Η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη. Αποφασίσαμε με τον άλλο αδερφό μου και τους γονείς μας να προχωρήσουμε σε δωρεά των οργάνων του Ιάσονα. Περιμένουμε τις τελικές εξετάσεις σήμερα από το νοσοκομείο του Ευαγγελισμού», δήλωσε η αδελφή του άτυχου 23χρονου.

«Αναζητάμε αυτόπτες μάρτυρες»

Βαθιά σοκαρισμένη από το κακό που τους βρήκε, η οικογένεια του Ιάσονα, κάνει έκκληση μέσα από το rosa.gr για αυτόπτες μάρτυρες του τροχαίου. «Αναζητάμε αυτόπτες μάρτυρες. Ένας άνθρωπος που ήταν χθες μπροστά στο συμβάν ήρθε και μας βρήκε στο νοσοκομείο. Ήταν κοντά μας και μας είπε ο άνθρωπος ότι θα μας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστούμε».

Το μοιραίο περιστατικό έχει καταγραφεί, φυσικά, και από κάμερες της Βουλής, ενώ τεράστια ερωτήματα προκαλεί, μεταξύ άλλων, η στάση του αρχιφύλακα της τροχαίας, ο οποίος όχι μόνο έδιωξε «κακήν κακώς» έναν διανομέα που ήταν παρών στο συμβάν και διαμαρτυρήθηκε για το τραγικό περιστατικό, αλλά απείλησε και να του κόψει πρόστιμο!

newsbreak.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.