Τρόμος στην ελληνική αστυνομία – “Ραντεβού” το Σάββατο χούλιγκαν ΠΑΟ και ΑΕΚ – Σε ποια πόλη!

Έντονος είναι ο προβληματισμός που επικρατεί στις τάξεις της ΕΛΑΣ για την κοινή παρουσία τόσο οπαδών των Πρασίνων, όσο και της Ένωσης στην Πάτρα για την διεξαγωγή του Σούπερ Καπ μπάσκετ που θα γίνει στην πόλη το Σαββατοκύριακο (25-26/9).

Έντονος είναι ο προβληματισμός που επικρατεί στην ΕΛΑΣ, λόγω της παρουσίας οπαδών του Τριφυλλιού και της Ένωσης για το Σούπερ Καπ του μπάσκετ, ιδιαίτερα μετά τα επεισόδια που συνέβησαν στα Πατήσια δημιουργώντας έντονα κλίμα, ενώ παράλληλα υπάρχει πληροφορία από πλευράς αστυνομίας ότι ετοιμάζεται ταξίδι οπαδών από την Αθήνα.

Δείτε ακόμα:  Γίνεται… Ολυμπιακός η ΑΕΚ! Ταξίδι για μεταγραφή έκπληξη - Ο πρώτος που "τελειώνει" ο Γιαννίκης

Για αυτόν τον λόγο η ΕΛΑΣ έκανε πρόταση για έξι επιπλέον διμοιρίες ΜΑΤ, ώστε να ελέγξουν οτιδήποτε και μέσα στις επόμενες ώρες θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση ώστε να υπάρχει έλεγχος πριν την είσοδο, κυρίως για τα rapid test.

Παράλληλα υπάρχει σκέψη ώστε να εκκενωθεί άμεσα το γήπεδο μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού το Σάββατο (25/9) και του μικρού τελικού (26/9) για να μην υπάρχει συνάντηση στον εξωτερικό χώρο του “Δ. Τόφαλος”. Θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το Λαύριο (25/9, 16:30) και η ΑΕΚ τον Προμηθέα (25/9, 21:00) στα δύο ματς που θα βγει το ζευγάρι του τελικού.

Δείτε ακόμα:  Αήττητος Σπάτων: Καλό ταξίδι Χρήστο, θα σε θυμόμαστε πάντα!

prasinostypos.gr