«Τσουνάμι» οι καταγγελίες για μάντρα αυτοκινήτων!

«Τσουνάμι» οι καταγγελίες από εξαπατημένους αγοραστές για μεγάλη μάντρα αυτοκινήτων.

Αυτή είναι η αγγελία που είδε στο διαδίκτυο ένας ανυποψίαστος υποψήφιος αγοραστής τον περασμένο Μάρτιο και αυτό είναι το αυτοκίνητο από κοντά, όταν πήγε να το δει στην επιχείρηση του κου. Γιώργου Φαφούτη στο Περιστέρι. Κατέθεσε την επόμενη ημέρα 16.500 ευρώ ως προκαταβολή, τα λεφτά, έγιναν «καπνός» και το αυτοκίνητο δε το ξαναείδε ποτέ!

«Εγώ το αυτοκίνητο αυτό το έχω δει, το έχω φωτογραφήσει, έχω τον αριθμό πλαισίου, το έχω ελέγξει σε επίσημη αντιπροσωπεία Peugeot, το έχω οδηγήσει, ωστόσο ποτέ δεν το παρέλαβα. Φτάσαμε το Πάσχα, η μία δικαιολογία διαδεχόταν την άλλη, η κατάθεση της προκαταβολής έγινε 28 Μαρτίου, είχαμε φτάσει πλέον αρχές Μαΐου. Πάλι “δεν έχουμε κανένα νέο, μου λείπει ένα χαρτί και δεν μπορώ να εκδώσω πινακίδες, ο κ. Γιώργος το διευθετεί…”. Κατάλαβα ότι επρόκειτο για απατεώνα» δηλώνει στο Live News θύμα απάτης.

Αμέτρητες είναι οι καταγγελίες πελατών που περιγράφουν τη δική τους ιστορία εξαπάτησης από την ίδια εταιρία.

«Πέρασαν 2 μήνες, αμάξι δεν έβλεπα και μου λέει “ξέρεις κάτι κοπέλα μου, θα κάνουμε συμβιβασμό και κάθε εβδομάδα θα έρχεσαι από εδώ πέρα και θα σου δίνει το ποσό ως 1000 ευρώ και θα σε ξοφλήσω”. Πήγαμε την επόμενη εβδομάδα με τον πατέρα μου, “δεν έχουμε λεφτά. Να το κάνεις… να πάτε σε δικηγόρο, δε μπορώ να σας βοηθήσω τελικά”» αναφέρει θύμα.

Mε τον ιδιοκτήτη της εταιρίας να ισχυρίζεται στη κάμερα του Live News ότι προσπαθεί να σώσει την κατάσταση.

«Είχε μάντρα στη Χαλκίδα…»

Ο ίδιος άνθρωπος που σήμερα καταγγέλλεται από δεκάδες ως απατεώνας, διατηρούσε νωρίτερα άλλη μάντρα στη Χαλκίδα, την οποία έκλεισε, μετά από μηνύσεις, εν μία νυχτί.

«Μας έφαγε 3 χιλιάρικα. 2.900. Ο Φαφούτης, είχε μάντρα στη Χαλκίδα, «δάγκωσε» Χαλκιδέους και Θηβαίους, τον πήγαν στο δικαστήριο και καταδικάστηκε με 5 χρόνια φυλακή. Έκανε έφεση και δεν ξέρω αν… τι έγινε με την έφεση» λέει το θύμα.

Το εφετείο πρόκειται να εκδικαστεί μέσα στους επόμενους δύο μήνες, ωστόσο, Γιώργος Φαφούτης, συνεχίζει να πουλά αυτοκίνητα – φαντάσματα, αποσπώντας χρήματα ως προκαταβολές.

«Εκκρεμούν πολλές υποθέσεις στην Χαλκίδα όπου είχε την έδρα του πριν ανοίξει την εταιρία του εδώ πέρα, πολλοί από αυτούς ακόμη τον ψάχνουν, είχε χαθεί για κάποιο διάστημα, από το ’19 και έπειτα και έχει έρθει τώρα στην Αθήνα από το ’20 και εδράζει στο Περιστέρι, έχουν γίνει δικαστήρια, έχει κατηγορηθεί για πλημμέλημα, ο άνθρωπος αυτός συνεχώς πληρώνει και βγαίνει με αναστολή» προσθέτει.

Το πουλούσε ξανά και ξανά

Ένας άνδρας έδωσε 4000 ευρώ προκαταβολή για το αυτοκίνητο που είχε δει σε αγγελία. Το αυτοκίνητο δεν έφτασε ποτέ στα χέρια του, αλλά λίγες μέρες αργότερα διαπίστωσε ότι το ίδιο αυτοκίνητο είχε αγοραστεί ξανά, από άλλον.

«Μου το έδειξε, μου το έδωσαν και το οδήγησα, το είδα, μια χαρά, «σε μία εβδομάδα» μου λένε, «θα το πάρεις». Αυτό, από τον μήνα Ιούνιο! Λέω «παιδιά, δεν βλέπω αυτοκίνητο». Και με φωνάζουν δύο «φουσκωτοί» μέσα στο γραφείο, μου λέει “άκουσε να δεις, το αυτοκίνητο δεν μπορείς να το πάρεις”» καταγγέλλει ο ίδιος.

Οι καταγγελίες σε βάρος της συγκεκριμένης επιχείρησης είναι αμέτρητες, με το ποσό που φέρεται να έχει υπεξαιρεθεί να αγγίζει πλέον, τα 3εκ. ευρώ!

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.