Τζεφ Μοντάνα – Αλέξης Κούγιας: Η άγνωστη γνωριμία τους και η στιγμή που χαιρετήθηκαν στο δικαστήριο

To τελευταίο διάστημα ο Αλέξης Κούγιας με την Τζεφ Μοντάνα έχουν έρθει αρκετές φορές σε ρήξη κυρίως λόγω των αιχμηρών και προσβλητικών δηλώσεων του ποινικολόγου για το μοντέλο το οποίο μάλιστα του έχει ασκήσει και αγωγή.

Ωστόσο, σήμερα μέσα από την εκπομπή “Τι λες τώρα;” ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αποκάλυψε πως ο Αλέξης Κούγιας γνωρίζεται με την Τζεφ Μοντάνα από τότε που εκείνη ήταν ακόμα παιδάκι με τον πατέρα της να αποτελεί τον συνδετικό τους κρίκο,

«Μου είπε ότι είμαστε συγχωριανοί. Εγώ βέβαια το είδα ότι έχει μεγαλώσει στην Κόρινθο ότι η έδρα επιχειρήσεως της μητέρας του είναι εκεί. Μόνος του μου υπέδειξε το πατρώνυμό του και θυμήθηκα ότι με έναν άνθρωπο με αυτό το ονοματεπώνυμο παίζαμε μπάλα στην ομάδα της Κορίνθου. Ένας υπέροχος άνθρωπος ο πατέρας του. Είναι αλήθεια ότι έχω πάει σπίτι του και έχω φάει με τον πατέρα του. Δε μπορούσα να ταυτίσω τον φίλο μου και τον γιο του με τον συγκεκριμένο.

Σε κάθε περίπτωση όμως εγώ είμαι υπερασπιστής και όποιος προσπαθεί είτε μέσα είτε εκτός δικαστηρίου να πλήξει την υπερασπιστική μου γραμμή και την προσπάθειά μου να αθωωθεί ο εντολέας μου είναι “εχθρός” μου» ανέφερε στις δηλώσεις του ο Αλέξης Κούγιας.

Λίγο μετά την προβολή του βίντεο προβλήθηκε στην ίδια εκπομπή ένα πλάνο από την ώρα που η Τζεφ Μοντάνα περνά πίσω από τον δημοσιογράφο και τον Αλέξη Κούγια με τον οποίο ανταλλάσσει έναν ευγενικό χαιρετισμό.

tlife.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.