Τζίνα Αλιμόνου: «Λύνει» τη σιωπή της για το διαζύγιο από τον Παύλο Βαρδινογιάννη και τη συνεπιμέλεια

Η Τζίνα Αλιμόνου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του «Χαμογέλα και Πάλι».

Η Τζίνα Αλιμόνου μίλησε για το πολυσυζητημένο διαζύγιο της και παίρνει θέση στο θέμα της συνεπιμέλειας.

«Δεν επεδίωξα ποτέ να γίνει συζήτηση γύρω από τα προσωπικά μου και το διαζύγιο μου, τα ”εν οίκω μη εν δήμω”. Επειδή υπήρχαν τα παιδιά, στην περίπτωση του διαζυγίου μου, έπρεπε να υπάρξει προστασία, τηρήθηκε, όχι όμως από όλους» είπε αρχικά.

Πρόσθεσε: «Επειδή είμαι άνθρωπος που έχω δουλέψει στα media, θεωρώ ότι ήταν αναπόφευκτο να πάρει διάσταση το διαζύγιο μου, ίσως όχι απαραίτητο».

Σχετικά με το ζήτημα της συνεπιμέλειας των παιδιών σχολίασε: «Η συνεπιμέλεια των παιδιών είναι δύσκολη στη διαχείρισή της. Το παιδί πρέπει να νιώθει ότι έχει σταθερότητα στο πρόγραμμά του, το να πηγαίνει δεξιά και αριστερά δεν είναι εύκολο πράγμα».

«Το #metoo είναι πρόοδος για την κοινωνία. Όσοι υπέστησαν βία, βρήκαν το βήμα να μιλήσουν και άνοιξε ένα κανάλι για να γίνει η κάθαρση», σημείωσε για το κίνημα του #metoo που συνέβη στο χώρο του θεάτρου.

Σε ερώτηση εάν θα ξαναπαντρευόταν απάντησε η Τζίνα Αλιμόνου ότι ο γάμος δεν είναι κάτι που την ενδιαφέρει, καθώς ο λόγος που παντρεύτηκε ήταν γιατί ήθελε να κάνει οικογένεια.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.