Βαλέρια Κουρούπη: Η οικογενειακή σχέση με τον Γιάννη Μπέζο και τη Ναταλία Τσαλίκη

Η Βαλέρια Κουρούπη έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τον χωρισμό της, αλλά και τη συγγένειά της με τον Γιάννη Μπέζο.

Η ηθοποιός μίλησε στο «Breakfast@Star» κι αρχικά, αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Γιάννη Μπέζο και τη Ναταλία Τσαλίκη.

«Η οικογενειακή σχέση με τους θείους μου, τον Γιάννη Μπέζο και τη Ναταλία Τσαλίκη, μου άνοιξε το μυαλό, όχι τις πόρτες», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Αν εξαιρέσεις ότι ο Γιάννης Μπέζος μου έδωσε τον ρόλο στο “Εκείνες κι εγώ” με πολλή πίστη. Εγώ φοβόμουν ότι δεν θα μπορώ να το κάνω κι εκείνος ήταν πολύ σίγουρος. Δεν μου άνοιξε πόρτες, δεν βρήκα δουλειές εξαιτίας αυτού. Μου άνοιξαν πολύ τους ορίζοντες».

Όσο για τον γιο της και τη ζωή της μετά το διαζύγιό της, είπε: «Με τον γιο μου είμαστε πολύ ωραίοι συγκάτοικοι. Έχουμε σεβασμό ο ένας στον άλλο, κάνουμε δουλειές μαζί. Είναι ένας άνθρωπος που θαυμάζω βαθιά και χαίρομαι που μπορώ να έχω επαφή μαζί του, όσο έχω».

Τέλος, συμπλήρωσε: «Δεν έκανα το διαζύγιο στερεοτυπικά. Βέβαια και η σχέση μου τότε δεν ήταν στερεοτυπική, ούτε επιλέξαμε με τον πρώην άντρα μου να είμαστε μαζί για στερεοτυπικούς λόγους. Έτσι όπως ζήσαμε, έτσι και χωρίσαμε. Ένας λόγος που το μοιράστηκα δημόσια, αν και το πλήρωσα γιατί όλοι αυτό με ρωτάνε μία ζωή, είναι για να καταλάβουν οι άνθρωποι ότι δεν είναι τραγικά δύσκολο και πρέπει να βγούνε από αυτήν τη λογική. Είναι ένα πολύ ωραίο μάθημα να τελειώνεις έτσι μία σχέση με περηφάνεια, με αγάπη και κιμπαροσύνη και όχι με μικροπολιτική και με τσακωμούς».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.