Βάνα Μπάρμπα για Χαΐκάλη – Φιλιππίδη: «Αυτό που πέρασαν τα παιδιά, ήταν βάναυσο» – Τι είπε για τον Στέφανο Κασσελάκη

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα στην εκπομπή «Το Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα, όπου μίλησε για όλους και για όλα. Η ίδια αναφέρθηκε στην αρρώστια που τη βασανίζει το τελευταίο διάστημα, στον θάνατο της αδερφής της αλλά και τις υποθέσεις των Χαΐκάλη – Φιλιππίδη.

Αρχικά, για το πρόβλημα υγείας που πέρασε και την θεραπεία που ακολούθησε, η Βάνα Μπάρμπα ανέφερε πως «όλα πάνε καλά και η ανοσοθεραπεία μας και όλα τα θέματα μας και τώρα πια μπορεί και εγώ να ξαναβγώ στη δουλειά». «Θέλω να δώσω και εγώ μια ελπίδα και χαρά στους ανθρώπους που όταν τα αποτελέσματα τους δεν είναι καλά… πρέπει να παίρνουμε δύναμη να μην πέφτουμε κάτω και να αγωνιζόμαστε», ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε πως αυτή η περιπέτεια «ήταν ένα είδος δειλίας αυτό που κάνουμε συνήθως είναι να λέμε ότι μας ψάξουμε θα βρουν κάτι».

Η Βάνα Μπάρμπα, στη συνέχεια, μίλησε για τον θάνατο της αδερφής της που την έριξε ψυχολογικά, λέγοντας πως «μπορώ να πω ότι το καλοκαίρι ήταν το πιο δύσκολο της ζωής μου, γιατί είχα και από την οικογένειά μου σοβαρό χτύπημα που δεν το άντεξα τόσο. Έχασα την αδερφή μου από την επάρατη νόσο, μετά και εγώ κλείστηκα. Ήταν ένα μάθημα ζωής εν ολίγοις, όπου δεν έχουμε το δικαίωμα να πέφτουμε γιατί έχουμε τα παιδιά, έχουμε εμάς».

«Πέρασα μία εποχή με σκοτάδι. Τώρα ετοιμάζουμε μία εκπομπή καθαρά κοινωνική, θα μιλάμε με τον κόσμο, θα λέμε αλήθειες, δεν θα είναι σκληρή αλλά θα αληθινή», είπε για τα επόμενα επαγγελματικά της πλάνα.

Όταν ερωτήθηκε για τον Πάυλο Χαϊκάλη και τον Πέτρο Φιλιππίδη, η Βάνα Μπάρμπα ανέφερε πως «όσοι στηρίξαμε τους ανθρώπους αυτούς, βιώσαμε ένα κοινωνικό μπούλινγκ. Ακούσαμε τα εξ αμάξης. Είχαμε το θάρρος της γνώμης. Σε αυτό το φαινόμενο που έρχεται, που ήρθε, το ιντερνετικό, που έχει να μας δώσει χιλιάδες καλά, το κακό του να δικάζουμε αμέσως τον κόσμο, χωρίς να ξέρουμε ποιος είναι θύμα και ποιος θύτης.

Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Καταστράφηκαν οικογένειες, καριέρες, σπουδαίοι ηθοποιοί. Αν αύριο πάλι κατηγορήσουν κάποιον συνάδελφό μου, κάποιον καλλιτέχνη, οποιονδήποτε είναι σε δουλειά, εμείς πάλι θα πούμε τα ίδια. Αυτό που πέρασαν τα παιδιά, ήταν βάναυσο. Βάναυσο».

Τέλος, η ίδια είπε πως τα ομοφοβικά σχόλια κατά του Στέφανου Κασσελάκη είναι «τραγικά. Αλλά νομίζω ότι ξεπερνιούνται, είναι ένα λαμπερό πλάσμα. Άλλο κομμάτι η πολιτική, άλλο η showbiz, άλλο η λαμπρότητα. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι δυνατούς ηγέτες».

newsbeast.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.