Βάνα Μπάρμπα για προφυλάκιση Πέτρου Φιλιππίδη: «Τώρα μιλάει η δικαιοσύνη, όλοι εμείς πρέπει να σιωπούμε»

Η Βάνα Μπάρμπα αποτέλεσε μία από τους ελάχιστους ηθοποιούς που είχε υπερασπιστεί δημόσια τον Πέτρο Φιλιππίδη, μετά τις σοβαρές καταγγελίες που υπήρξαν εις βάρος του.

Ο ηθοποιός το απόγευμα της Τρίτης απολογήθηκε στην 15η ανακρίτρια και κρίθηκε προφυλακιστέος, ενώ το πρωί της Τετάρτης, η Βάνα Μπάρμπα, μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί» για την απόφαση αυτή και όπως είχε χαρακτηριστικά, ένιωσε ανακούφιση, καθώς πιστεύει ότι η δικαιοσύνη θα κάνει το σωστό.

«Εγώ πάντα υποστήριζα και αυτό που πιστεύω είναι ότι, όταν μιλάει η δικαιοσύνη όλοι εμείς πρέπει να σιωπούμε. Ποτέ δεν μου άρεσε στη ζωή μου να καταδικάζονται από την τηλεόραση ή από προσωπικές μας σχέσεις. Αυτό που πιστεύω και εξακολουθώ να χαίρομαι γιατί η δικαιοσύνη μιλά και όλοι εμείς δεν πρέπει να έχουμε καμία άποψη.

Δείτε ακόμα:  Σε τραγική κατάσταση ο Πέτρος Φιλιππίδης – Αυτός είναι ο νέος του συγκάτοικος στις φυλακές Τρίπολης

Τώρα που μιλάει η δικαιοσύνη, η οποία είναι ο μόνος θεσμικός φορέας της πατρίδας μας που έχει μια σωστή άποψη, νιώθω μια ανακούφιση, γιατί ξέρω ότι η δικαιοσύνη θα κάνει το σωστό. Όταν, λοιπόν, έχουμε φτάσει στο σημείο να μιλάει η δικαιοσύνη τα πράγματα είναι ολόσωστα.

Αυτό που συχαίνομαι και δεν θέλω να βλέπω είναι οι “τηλεδίκες”. Αισθάνομαι μεγάλη εμπιστοσύνη γιατί η δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά της. Ό,τι απόφαση βγάλει θα είναι η απόλυτα σωστή», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Δείτε ακόμα:  Πρώην παίκτρια GNTM: «Ξυπνούσα και δεν ήξερα αν είμαι άντρας ή γυναίκα - Είχα δυσφορία φύλου»

znews.gr