Βαγγ. Χαντές (Παλληνιακός): «Να βγάλουμε αντίδραση»

Με δήλωσή του στη σελίδα του Παλληνιακού στο Facebook ο Βαγγέλης Χαντές τόνισε για το ματς με τον Αστέρα Αμαλιάδας ότι περιμένει να βγάλει αντίδραση η ομάδα του, μετά την ήττα στον Πύργο, ενώ σημείωσε ότι η νίκη σε αυτό το ματς είναι καθοριστική για τους κιτρινόμαυρους, προκειμένου να σταθεροποιηθούν στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και να διατηρηθούν μακριά από την επικίνδυνη ζώνη.

«Το ματς με τον Αστέρα Αμαλιάδας είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Η νίκη είναι επιτακτική προκειμένου να σταθεροποιηθούμε ψηλά στη βαθμολογία και να μείνουμε μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ πρέπει να βγάλουμε και αντίδραση μετά την κακή μας εμφάνιση και την ήττα στον Πύργο από τον Πανηλειακό», τόνισε ο Χαντές και συνέχισε: «Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και σε καμία περίπτωση δεν υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο. Θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την αυριανή αναμέτρηση θα απουσιάσουν οι τραυματίες Ζέλο και Αρκούδας. Ο πρώτος, μάλιστα, μέσα στην επόμενη εβδομάδα κατά πάσα πιθανότητα θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός για το υπόλοιπο του 2018.

epsanastisentra.blogspot.com

Διαβάστε επίσης