Βαγγέλης Τσιώλης: «Επιτέλους αύριο θα ξαναβρεθούμε στο γήπεδο…»

Δηλώσεις στην επίσημη σελίδα του Αήττητου Σπάτων έκανε την Παρασκευή (26/2) ο τεχνικός της ομάδας, Βαγγέλης Τσιώλης.

Ο κ. Τσιώλης εμφανίστηκε χαρούμενος με την επιστροφή στο γήπεδο και τις προπονήσεις μετά από τέσσερις δύσκολους μήνες, τόσο σωματικά όσο κυρίως ψυχολογικά.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στο αγωνιστικό κομμάτι όπου θα δουλέψουν άπαντες να καλύψουν το χαμένο έδαφος, αλλά και την ισχυρή διοίκηση της ομάδας των Σπάτων που είναι πάντα δίπλα τους.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Βαγγέλη Τσιώλη:

Δείτε ακόμα:  ΕΠΣΑΝΑ: Τα τελικά αποτελέσματα της Τετάρτης (20/10)

«Επιτέλους αύριο θα ξαναβρεθούμε στο γήπεδο μετά από 4 μήνες…

Ένα διάστημα που δοκιμαστήκαμε όλοι μας από την παύση των προπονήσεων σωματικά και κυρίως ψυχολογικά.
Μια αγωνιστική χρονιά που ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα μας με μεγάλη πρόκριση στο κύπελλο και καλή συγκομιδή τις 2 πρώτες αγωνιστικές ήρθε η διακοπή να σταματήσει ότι χτίζαμε από την αρχή της προετοιμασίας.

Η χαρά της επανεκκίνησης όμως είναι μεγαλύτερη από την απογοήτευση που μας προσφέρουν καθημερινά οι φορείς που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και ειδικά την Γ’ Εθνική.

Δείτε ακόμα:  Ψυχάρες! Η Τριγλία με 10 παίκτες επικράτησε 2-0 του Άρη Βούλας

Ευτυχώς που εμείς στα Σπάτα έχουμε μια ισχυρή διοίκηση που κράτησε ενωμένο και δυνατό το ποδοσφαιρικό τμήμα όλο αυτό το διάστημα. Όλοι ποδοσφαιριστές μου διατήρησαν την φυσική τους κατάσταση σε πολύ καλό επίπεδο με ατομικές προπονήσεις και με βάση το πρόγραμμα του γυμναστή της ομάδος κ.Γκιόκα. Αυτό μας δίνει την ευκαιρία τις 3 εβδομάδες που έρχονται να δουλέψουμε και να καλύψουμε το χαμένο έδαφος στο τεχνικό – τακτικό κομμάτι.

Κλείνοντας θέλω να πω στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας πώς ο Αήττητος Σπάτων εκτός από νεανικός θα είναι και πάλι ανταγωνιστικός».

Δείτε ακόμα:  Στοίχημα: Στην «αγαπημένη» της Ρωσία η Γιούβε, combo στο «Ντα Λουζ»