Βάσια Παναγοπούλου: “Αν δεν μάθεις το παιδί σου να σέβεται τις γυναίκες, μην…”

Με αφορμή τα φρικτά εγκλήματα των τελευταίων ημερών, η Βάσια Παναγοπούλου τοποθετήθηκε στο Καλοκαίρι #not για την ανατροφή που πρέπει να έχουν τα παιδιά από τους γονείς τους.

«Θεωρώ ότι οι μαμάδες των αγοριών έχουν τεράστια ευθύνη. Αν δεν μάθεις τον γιο σου να σέβεται πρώτα εσένα… Γιατί έχω δει γιους να φέρονται αισχρά στις μάνες τους. Στο όνομα της υπέρμετρης αγάπης οι μαμάδες πολλές φορές δέχονται συμπεριφορές, που δεν έχουν σεβασμό.

Αν δεν μάθεις το παιδί σου να σέβεται εσένα και τις γυναίκες, δεν μπορούμε να περιμένουμε ότι θα καλυτερεύσει ο κόσμος. Είμαι πολύ αυστηρή με τους γιους μου. Έχω βάλει μέχρι και τιμωρία στον γιο μου γιατί μίλησε άσχημα σε μια κοπέλα. Του είπα ότι θεωρώ ότι πρέπει να περπατάμε με το κεφάλι ψηλά, δεν μπορεί να ντρεπόμαστε λόγω συμπεριφοράς.

Δείτε ακόμα:  Αποκάλυψη για τον Ευτύχη Μπλέτσα - Όλη η αλήθεια πίσω από το "καλό παιδί" της τηλεόρασης

Πρέπει να μάθεις ότι σε όποια γυναίκα είτε είναι η δασκάλα σου είτε η φίλη σου είτε η συμμαθήτριά σου, την σέβεσαι» είπε αρχικά η Βάσια Παναγοπούλου.

Αν από την άλλη ένα παιδί δει τον πατέρα του να μιλά άσχημα στη μητέρα του, τι παράδειγμα θα πάρει; Το κορίτσι πρέπει να μάθει να στέκεται στα πόδια του κι ότι δεν είναι ένδειξη αγάπης ούτε να σε βρίσει ο άλλος κι εσύ να υποχωρείς, ούτε να σε χτυπήσει και να πεις το κάνει από ζήλια. Έχω ζήσει σε πολύ κοντινό μου πρόσωπο τέτοια συμπεριφορά κι είχε αποδεχτεί να υπάρχει κάμερα να την παρακολουθεί. Όπου πήγαινε της έλεγε άνοιξε το κινητό ή την κάμερα να δω που είσαι» συμπλήρωσε η Βάσια Παναγοπούλου.

Δείτε ακόμα:  Τάσος Νούσιας: Αποκάλυψε τον δολοφόνο του Στεφανή στον «Σασμό»

newsit.gr