Βάσια Τριφύλλη: Χαμός με τη δήλωση της για τον Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ – «Είναι πολύ μ@@@@, Θεέ μου, συγχώρεσέ με»

Στο ζήτημα του νόμου για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και το δικαίωμα για υιοθεσία μίλησε μεταξύ άλλων η Βάσια Τριφύλλη στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Γεια σου, ενώ αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ίδια όταν αποφάσισε να υιοθετήσει.

«Ο πυρήνας της ελληνικής οικογένειας δεν μπορεί να αλλάξει με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, γιατί είναι η παλαιότερη των Ευρωπαίων πολιτών.

Όταν αποφάσισα να υιοθετήσω το παιδί μου, άκουσα όλα τα «δεν μπορώ». Τι άλλο να πουν; Ότι είμαι λεσβία; Ότι είμαι ομοφυλόφιλη; Το να αγαπάς το παιδί σου δεν είναι το πιο σημαντικό;», σημείωσε η γνωστή ηθοποιός, ενώ στη συνέχεια δεν εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ και την απόφασή του να απαγορεύσει την είσοδο στην εκκλησία σε όσους βουλευτές υπερψήφισαν τον συγκεκριμένο νόμο:

«Α είναι πολύ μαλ…. Θεέ μου, συγχώρεσέ με για τον ιερέα σου. Δεν υπάρχει περίπτωση άνθρωπος σώφρων και ιερέας να κάνει τέτοια ηλίθια απαγόρευση. Εν ονόματι ποιου; Του Θεού;

Η Εκκλησία θα έπρεπε να μη μιλάει και πολύ, γιατί έχει πολλούς ομοφυλόφιλους στους κόλπους της. Γνωρίζω και άλλους που είναι παντρεμένοι με παιδιά και ομοφυλόφιλοι».

newsbeast.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.