Βασίλης Καρράς: Σε στενό οικογενειακό κύκλο το 3μηνο μνημόσυνο

Τρεις ολόκληροι μήνες πέρασαν από την ημέρα που ο Βασίλης Καρράς άφηνε την τελευταία του πνοή, κάνοντας φτωχότερο τον καλλιτεχνικό κόσμο!

Ο αξέχαστος λαϊκός τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή τις γιορτινές μέρες και βύθισε στην απόλυτη θλίψη όλους όσοι τον αγάπησαν και τον ακολουθούσαν όλα αυτά τα χρόνια της επιτυχημένης του καριέρας.

Σήμερα (31/3) έγινε το μνημόσυνο τριών μηνών από την οικογένειά του, στην Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στον Γεροπλάτανο Χαλκιδικής.

Επιθυμία της γυναίκας του και της κόρης του ήταν αυτές τις στιγμές να τις μοιραστούν σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο αφού καμία από τις δύο δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει ακόμα τον χαμό του.

Μέχρι και την τελευταία στιγμή, όλοι πίστευαν πως ο Βασίλης Καρράς θα κατάφερνε να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας και θα ανέκαμπτε, για να αντιμετωπίσει την ασθένειά του.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Βασίλης Καρράς τους τελευταίους μήνες πριν πεθάνει αντιμετώπιζε τον καρκίνο με θάρρος, όμως ο κορονοϊός από τον οποίο νόσησε, του έδωσε το πιο δυνατό χτύπημα από το οποίο δεν κατάφερε να συνέλθει.

Σήμερα, οι άνθρωποι που τον αγάπησαν πολύ ήταν εκεί για να τον μνημονεύσουν και να θυμηθούν παλιές ευτυχισμένες στιγμές μαζί του…

gossip-tv.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.