Βάσω Κόλλια: “Σας ευχαριστώ από καρδιάς!”

Αγαπητές συμπολίτισσες και αγαπητοί συμπολίτες…
Θέλω να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε και με τιμήσατε με το ισχυρότερο «όπλο» της Δημοκρατίας, την ψήφο σας.

Ευχαριστώ προσωπικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και με συμπεριέλαβε στο ψηφοδέλτιο της μεγάλης ιστορικής κεντροδεξιάς και φιλελεύθερης παράταξης της Νέας Δημοκρατίας στην Ανατολική Αττική.

Θέλω να συγχαρώ τους συνυποψηφίους που εξελέγησαν και τους διαβεβαιώ ότι θα σταθώ συμπαραστάτης τους στην προσπάθεια που θα κάνουν να οικοδομήσουμε μια σύγχρονη και ευρωπαϊκή Ελλάδα αλλά και μια σύγχρονη Ανατολική Αττική.

Ευχαριστώ όλους αυτούς τους ανθρώπους που ανιδιοτελώς πλαισίωσαν αυτόν τον αγώνα. Τους εθελοντές που στάθηκαν στο πλευρό μου, τους συνεργάτες μου που μοιράστηκαν μαζί μου το όραμα μου για την επανεκκίνηση της Ελλάδας και της Ανατολικής Αττικής.

Πιστεύω βαθιά ότι η Ανατολική Αττική πρέπει και μπορεί από ουραγός στην ανάπτυξη να γίνει πρωτοπόρος με νέες επενδύσεις και δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Η αξιοποίηση των ευρωπαϊκών κονδυλίων, η παροχή διευκολύνσεων και κινήτρων σε όσους επιθυμούν να επενδύσουν στην Ανατολική Αττική, η ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της, του πολιτισμού και των μνημείων της, με στοχευμένη τουριστική προβολή και όλα αυτά με συνέργειες του δημοσίου με τις δυνάμεις της ιδιωτικής οικονομίας είναι δυνατότητες που θα αναβαθμίσουν την περιοχή.

Θέλω για μια ακόμη φορά να σας επαναλάβω τη δέσμευση μου ότι θα παραμείνω κοντά σας, στις γειτονιές που γνωριστήκαμε, που μοιραστήκαμε τις ανησυχίες, τα προβλήματα, τις ελπίδες και τα όνειρά μας και θα εργαστούμε μαζί για να δώσουμε λύσεις και να καλυτερεύσουμε την καθημερινότητα μας.

Ξεκινάμε για μια Νέα Αττική!
Ξεκιναμε για μια Νέα και Φωτεινή Ελλάδα!

Σας ευχαριστώ από καρδιάς!

Βάσω Κόλλια
Υπ.Βουλευτής Ανατ.Αττικής
Νέα Δημοκρατία

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.