Βιασμός 12χρονης: Αλλες τρεις συλλήψεις εντός των επόμενων ωρών – Αναζητείται κι ένα ζευγάρι

Κάθε ώρα που περνάει παιδοβιαστές πέφτουν στα χέρια των Αρχών που ξετυλίγουν το κουβάρι της υπόθεσης των Σεπολίων με τον βιασμό και την εκπόρνευση της 12χρονης από τον προφυλακισμένο παιδόφιλο και μαστροπό, Ηλία Μίχο.

Χθες, Κυριακή πραγματοποιήθηκαν δύο συλλήψεις, ενώ έχουν εκδοθεί κι άλλα εντάλματα σύλληψης, που μένει να εκτελεστούν με τους αστυνομικούς της ασφάλειας να αναζητούν τους ταυτοποιημένους κακοποιητές της 12χρονης. Εκτός από τον 33χρονο και τον 36χρονο που συνελήφθησαν χθες, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Mega, μέσα στο Σαββατοκύριακο στήθηκε επιχείρηση του τμήματος ανηλίκων της ασφάλειας Αττικής με την συμβολή ειδικής ομάδας της ΟΠΚΕ για να εντοπίσουν ζευγάρι που φέρεται να έχει άμεση σχέση με τον βιασμό του παιδιού.

Οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο σε 3-4 οίκους ανοχής, αλλά, δυστυχώς δεν εντοπίστηκε το ζευγάρι, το οποίο φαίνεται ότι αποτελεί μέρος των ενταλμάτων σύλληψης που έχουν εκδοθεί. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι, ήρθε από μία πόλη της Θεσσαλίας και βρίσκονται σε κάποιον απ’ τους οίκους ανοχής που έγινε η έφοδος.

Την ίδια ώρα, πάντως, συνεχίζεται η έρευνα και προς άλλες κατευθύνσεις, καθώς στην κατάθεσή της η 12χρονη αναφέρει αντρικά ονόματα που φέρονται να είχαν περίεργο ρόλο, διαφορετικό από αυτό των συλληφθέντων «πελατών». Το κορίτσι φέρεται να έχει αναφέρει ότι συναντούσε άντρα με το όνομα «Ιωσήφ», όπως και με άντρα με το όνομα «Δημήτρης». Τα ραντεβού δίνονταν σε συγκεκριμένο σημείο κοντά στο Μετρό Σεπολίων.

Στο στόχαστρο των Αρχών ο συνεργός του 53χρονου

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν ταυτοποιηθεί κι άλλα άτομα που έχουν σχέση με την υπόθεση. Αλλωστε και το ίδιο το κορίτσι είχε κάνει λόγο για 10 άνδρες που τη βίασαν. Οι Αρχές έχουν στρέψει τις έρευνές τους στον εντοπισμό του αποκαλούμενου «Μιχάλη». Πρόκειται για το πρόσωπο που φέρεται να ήταν ο συνεργάτης του Ηλία Μίχου στα ραντεβού με τους παιδοβιαστές που έκλεινε ο Μίχος. Σύμφωνα με τα όσα έχουν προκύψει το συγκεκριμένο πρόσωπο έκλεινε ραντεβού, συνόδευε το κορίτσι σε αυτά ενώ εκτελούσε και χρέη ταμεία.

Από εκεί και πέρα, 4 άτομα έχουν παρουσιαστεί αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ και έχουν καταθέσει ενόρκως για την υπόθεση. Και οι τέσσερις φέρονται να είχαν συνομιλίες με το κορίτσι αλλά όχι επαφές. Εχουν αφεθεί ελεύθεροι καθώς δεν υπάρχει ποινική εμπλοκή, όμως έχουν κρατηθεί τα τηλεφωνά του για έλεγχο.

reader.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.