Βιασμός 12χρονης: Καταθέτει ο βασικός κατηγορούμενος Ηλίας Μίχος (βίντεο)

Συμπληρωματική απολογία δίνει σήμερα Δευτέρα 6 Μαρτίου στην 33η ανακρίτρια ο Ηλίας Μίχος, βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό.

Ο 54χρονος προσήλθε στην ανακρίτρια ώστε να απαντήσει σε νέες ερωτήσεις στο «φως» των νέων αποκαλύψεων. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, δεν αναμένεται να δώσει νέα ονόματα, περα από αυτών που ήταν πελάτες στο κατάστημά του.

Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη απολογία του Ηλία Μίχου πραγματοποιήθηκε στις 12 Οκτωβρίου κι έκτοτε έχουν σημειωθεί πολλές αποκαλύψεις, συλλήψεις και καταθέσεις κατηγορουμένων. Ο ίδιος έιναι προφυλακισμένος από τον Οκτώβριο και θεωρείται το κεντρικό πρόσωπο της υπόθεσης.

Αύριο καταθέτει ο προφυλακισμένος 60χρονος πρώην διαιτητής ποδοσφαίρου της Α’ Εθνικής κατηγορίας, ο οποίος έχει υποστηρίξει πως είχε φιλική σχέση με την οικογένεια της 12χρονης, γνώριζε τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζαν και ο ίδιος προσφερόταν να βοηθήσει με μικρά χρηματικά ποσά, χωρίς όμως να έχει καμία σχέση με το κορίτσι, χωρίς να αποδέχεται αυτά για τα οποία κατηγορείται.

Επίσης αύριο αναμένεται να καταθέσει και ο ιδιοκτήτης Μεταφορικής, τον οποίο είχε κατανομάσει και υποδείξει η 12χρονη ως ένας από τους άντρες που είχε πληρώσει προκειμένου να συνευρεθεί ερωτικά μαζί της.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.