Βιασμός 24χρονης: Νέα παράταση στο θρίλερ με τις τοξικολογικές εξετάσεις

Κορυφώνεται η αγωνία για την υπόθεση της 24χρονης, που καταγγέλλει τον ομαδικό βιασμό της σε πάρτι που πραγματοποιήθηκε σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου, στη Θεσσαλονίκη, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το θρίλερ με τις τοξικολογικές εξετάσεις της Γεωργίας Μπίκα παίρνει νέα παράταση, καθώς ο φάκελος με το τελικό πόρισμα αναμένεται να κατατεθεί αύριο στην ανακρίτρια.

Συγκεκριμένα, καλά πληροφορημένες πηγές που επικαλείται το thesstoday.gr, αναφέρουν ότι το Ινστιτούτο Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου της Βέρνης ενημέρωσε το αρμόδιο Εργαστήριο Τοξικολογίας του ΑΠΘ πως τα αποτελέσματα των εξετάσεων της 24χρονης θα σταλούν με e-mail το απόγευμα.

Η εξέλιξη αυτή σημαίνει ότι η ανακρίτρια θα παραλάβει τελικά αύριο τον φάκελο με την τελική έκθεση των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης, που αναμένεται να αποσαφηνίσουν εάν εντοπίστηκε κάποια ναρκωτική ή άλλη ουσία στον οργανισμό της 24χρονης. Πρόκειται για στοιχείο που θεωρείται “κλειδί” για την εξέλιξη της υπόθεσης, που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.