Βιασμός ανήλικης από ιερέα: Νέα καταγγελία από 16χρονη – «Μου είπε να ανεβάσω το σουτιέν μου»

Σοκάρουν οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του ιερέα από τα Κάτω Πατήσια που αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες για βιασμό. Μία 16χρονη κατήγγειλε πως δέχτηκε ανήθικες προτάσεις από τον 37χρονο που της ζήτησε κατά τη διάρκεια της εξομολόγησης να του δείξει το στήθος της.

Η γνωριμία της 16χρονης με τον ιερέα έγινε «στην πλατεία μέσω οικογενειακών φίλων διότι οι γονείς των παιδιών που έκανα παρέα ήξεραν τον ιερέα. Ο πάτερ μου έστειλε μήνυμα για να συζητήσουμε για το αν θα γίνει ο πνευματικός μου. Είναι με όλα τα παιδιά της ενορίας φίλος στο Facebook. Εχω κάποιες συνομιλίες που μου μιλάει αισχρά και με παρακαλάει να με πάρει κάμερα. Μου γράφει “γεια σου Μαρία τι κάνεις;”. Αρχίζουμε και συζητάμε για το αν γίνει πνευματικός μου και μετά άρχισε να λέει κάποια πράγματα που φαίνονταν αισχρά. Ήμουν 14 όταν έγινε αυτό. Ότι αισχρό έλεγε, έβαζε και τον Θεό. Μου έλεγε να του στείλω φωτογραφίες χωρίς ρούχα και είπα όχι. Ποιος ξέρει άμα άνοιγε την κάμερα τι θα έβλεπα; Τη συνομιλία την είχα αναφέρει με λίγα λόγια σε κάποιον. Μετά από αυτό ο πάτερ άρχισε να λέει άσχημα λόγια για εμένα σε τρίτους».

Η κοπέλα κατήγγειλε και τι είχε γίνει κατά τη διάρκεια εξομολόγησης μιλώντας στο STAR: «είχα πάει στο γραφείο του και συζητούσαμε αλλά με κοιτούσε επίμονα και άσχημα. Ενιωσα άβολα και μου λέει “εδώ είσαι στον οίκο του Θεό δεν θέλω να νιώθεις άβολα”. Του είπα “εντάξει ντρέπομαι” και μου λέει “ανέβασε το σουτιέν σου και δείξε τα στήθη σου”. Μετά έλεγε άσχημα πράγματα για εμένα και οι γονείς και τα παιδιά δεν μου μιλούσαν. Οι γονείς μου ήθελαν να κάνουμε καταγγελία αλλά εγώ φταίω, ήταν έγκυος η γυναίκα του το τρίτο παιδί και να το έλεγα ποιος θα με πίστευε; Ο παπάς έλεγε πως έχω κορονοϊό και να μην μου μιλούν. Δεν ξέρω τι κάνει. Κάνει πλύση εγκεφάλου σε παιδιά που είναι πιο αγνά. Δεν έχω πρόβλημα να πάω ξανά εκκλησία πάνω απ’ όλα είμαστε Χριστιανοί Ορθόδοξοι αλλά είμαι πιο επιφυλακτική».

Σύζυγος ιερέα: Δεν έπαψα να τον αγαπάω

Δείτε ακόμα:  Καιρός: Ηλιοφάνεια και άνοδος της θερμοκρασίας την Κυριακή - Η πρόγνωση για την Αττική

«Λέγονται και δεν ισχύει τίποτα. Εγώ στηρίζω τον άντρα μου από την πρώτη στιγμή. Δεν έπαψα ποτέ να τον αγαπάω. Περνάμε όλοι δύσκολες στιγμές και θλίβομαι για εκεί που είναι τώρα. Δεν είναι κοντά μας. Θα τον περιμένω μέχρι να γυρίσει. Πιστεύω στην αθωότητά του και ελπίζω να είναι γρήγορα κοντά μου», ανέφερε η σύζυγος του ιερέα σε δήλωσή της στο STAR.

«Είμαι αθώος, αδίκως κατηγορούμαι και διασύρομαι» υποστήριξε νωρίτερα σήμερα με δήλωσή του στο Πρωινό του ΑΝΤ1 ο ιερέας. «Η ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη αποδεικνύει την αθωότητά μου. Δεν την βίασα, όπως με κατηγορεί, γιατί δεν έχει διαρραγεί ο παρθενικός υμένας. Οι χώροι που κατηγορούμαι ότι τη βίασα, φέρουν τζαμαρίες και κλειδιά έχουν έξι άνθρωποι. Κανείς ποτέ δεν αντιλήφθηκε τίποτα; Είναι ο λόγος ο δικός μου απέναντι στο λόγο της. Όμως, η ανήλικη δεν έχει πειραχθεί και το στοιχείο αυτό δεν μπορεί να ξεπεραστεί από καμία κατάθεση. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου την οικογένειά μου και τη σύζυγό μου, που είναι στο πλευρό μου, με πιστεύει και με στηρίζει» ανέφερε ο κατηγορούμενος ιερέας.

Δείτε ακόμα:  Υπόθεση Γεωργίας Μπίκα: «Μυθοπλασία» λέει η εισαγγελέας για την καταγγελία βιασμού

reader.gr