Βίκυ Βολιώτη: Έτσι αποχαιρετά την παρέα του «Λόγω Τιμής»!

Μετά από 20 χρόνια η παρέα του «Λόγω Τιμής» που αγαπήσαμε ενώθηκε και πάλι και μας ξύπνησε όμορφες μνήμες από το παρελθόν.

Όλα τα ωραία όμως κάποτε τελειώνουν και έτσι έγινε και με τα γυρίσματα της σειράς –sequel που θα προβληθεί το Σεπτέμβρη στον ΣΚΑΪ. Ιδιαίτερα συγκινημένη, μάλιστα, η Βίκυ Βολιώτη αποχαιρέτησε την τηλεοπτική της παρέα με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram.

Η γνωστή ηθοποιός ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι η συμμετοχή της στα γυρίσματα της σειράς «Λόγω Τιμής 20 χρόνια μετά» μόλις έλαβε τέλος και δημοσίευσε ένα βίντεο με τον σκηνοθέτη της σειράς, Λάμπη Ζαρουτιάδη και έγραψε χαρακτηριστικά:

«Τέλειωσαν για μένα τα γυρίσματα στο «Λόγω τιμής, είκοσι χρόνια μετά». Ήταν μια πολύ συγκινητική διαδικασία. Ξέρετε, αυτή η σειρά δεν είναι ότι υπήρξε μια μεγάλη επιτυχία όταν πρωτοπαίχτηκε , κυρίως συμβολίζει – για μένα – μια ολόκληρη εποχή. Μια εποχή γεμάτη όνειρα για όλους μας, μια εποχή εφηβείας της ψυχής μας. Και μετά περάσαμε απότομα σε μια διάψευση, σε ένα σκοτάδι γεμάτο αγωνία και αβέβαιο μέλλον. Έτσι, η επιστροφή των γυρισμάτων για αυτό το σίριαλ ήταν για μένα μια συνάντηση με τη νεανική μου αποφασιστικότητα και ορμή, γεμίζοντας με, με χαρά, θυμίζοντας μου το πάθος για ζωή που έχουμε στην εφηβεία μας. Ελπίζω στο ραντεβού μας στα τέλη Σεπτεμβρίου ( όταν θα αρχίσει να προβάλλεται η σειρά από τη συχνότητα του skai ) να μοιραστείτε μαζί μας τα ίδια συναισθήματα! Μέχρι τότε, καλή ξεκούραση και καλά μπάνια!».

tlife.gr