Βίκυ Καγιά: Οι πρώτες δηλώσεις της μετά την απόφασή της να αποχωρήσει από το Star – Τι αποκάλυψε

Τέλος από το Star η Βίκυ Καγιά. Η παρουσιάστρια δεν ανανεώνει το συμβόλαιό της και έκανε και τις πρώτες δηλώσεις της στους δημοσιογράφους και απόσπασμα προβλήθηκε και στο Πρωινό Μας.

H Βίκυ Καγιά τόνισε: «Είναι μία πολύπλοκη χρονιά για εμένα…» και επιβεβαίωσε ότι δεν θα είναι μετά από επτά χρόνια στο Star.

Όσον αφορά τις φήμες που υπήρχαν ότι στο τελευταίο της ραντεβού με τους ιθύνοντες υπήρχε ένταση, τόνισε: «Θέλω να τονίσω γιατί ακούστηκαν διάφορα πράγματα, δεν τσακώθηκε κανείς με κανέναν, δεν νευρίασε κανείς με κανέναν και ούτε υπήρχε άσχημο κλίμα. Αυτό θέλω να το τονίσω γιατί είναι άδικο και για το κανάλι και για μένα…και για τη συνεργασίας μας που είμαι επτά χρόνια. Άρα είναι μία πετυχημένη και όμορφη συνεργασία»!

Και πρόσθεσε: «Ήταν προσωπική, δική μου επιλογή να σταματήσω…Ήταν προσωπική κίνηση και δεν έχω τσακωθεί με κανέναν. Όλα τα πράγματα έχουν μία αρχή και ένα τέλος… Η σχέση μου με το Starωρίμασε και έφθασε στο τέλος»!

Και υπογράμμισε ότι το συμβόλαιό της τελειώνει 2 Ιουνίου και δεν θα ήθελε να αναφερθεί στις προτάσεις που ενδεχομένως έχει…

Δείτε τις πρώτες δηλώσεις της μετά την απόφασή της να σταματήσει από το Star!

gossip-tv.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.