Βίντεο-ντοκουμέντο από τη χιονοστιβάδα που σκότωσε τον Έλληνα σκιέρ στη Βουλγαρία

Ένα συγκλονιστικό βίντεο-ντοκουμέντο ήρθε στη δημοσιότητα από την τηλεόραση του Mega, το οποίο προέρχεται από την κάμερα που κρατούσε ένα από τα μέλη της παρέας των Ελλήνων σκιέρ στο χιονοδρομικό κέντρο της Βουλγαρίας.

Σε αυτό, καταγράφονται οι τελευταίες κινήσεις του αδικοχαμένου Κωνσταντίνου, η στιγμή που η παρέα παρασύρεται από τη φονική χιονοστιβάδα. Τις επόμενες ώρες, οι διασώστες έφτασαν στο σημείο και διαπίστωσαν τον θάνατο του 36χρονου.

Οι διασώστες υποστηρίζουν πως οι Έλληνες σκιέρ παραβίασαν τους κανόνες

Οι Βούλγαροι διασώστες που έφτασαν στο σημείο προσπάθησαν να ρίξουν την ευθύνη στους Έλληνες σκιέρ, όπως αναφέρει το Mega. Υποστήριξαν ότι τα παιδιά παραβίασαν τη σήμανση και ότι δεν είχαν τηρήσει τους κανόνες και τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας. Οι διασωθέντες όμως από την πρώτη στιγμή αρνούνται κατηγορηματικά αυτούς τους ισχυρισμούς.

Φίλος 36χρονου: «Δεν υπήρχε κανένα μέτρο ασφαλείας»

Ο φίλος του 36χρονου θύματος καταγγέλλει ότι δεν υπήρχε κανένα μέτρο ασφαλείας, αλλά και καμία ειδοποίηση από το χιονοδρομικό κέντρο για την επικίνδυνη πλαγιά του Μπόροβιτς.

Η σύζυγος του ενός εκ των τριών επιζώντων, είπε πως στο σημείο που προκλήθηκε η φονική χιονοστιβάδα ήταν μέρος πίστας που ήταν ανοιχτή για το κοινό.

iefimerida.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.