Βίντεο ντοκουμέντο από το τρομακτικό ατύχημα σε αγώνες ταχύτητας με τρεις τραυματίες στη Δημητσάνα

Στο βίντεο καταγράφεται η στιγμή του ατυχήματος στη Δημητσάνα. Το αγωνιστικό φεύγει από τον δρόμο και πέφτει πάνω σε θεατές. Ανάμεσα στους τραυματίες και ένα μικρό παιδί…

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής, σε αγώνες ταχύτητας στη Δημητσάνα στην Αρκαδία με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις ανθρωποι, μεταξύ των οποίων και ένα μικρό παιδί. Όλοι τους μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή τους.

Ο αγώνας ταχύτητας, η 22η Ανάβαση Δημητσάνας, είχε 69 συμμετοχές και διεξάγοταν υπό την αιγίδα του δήμου Γορτυνίας στην Αρκαδία.

Όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, το όχημα δεν έστριψε αριστερά σε στροφή και κατευθύνθηκε δεξιά που υπήρχε κόσμος. Σύμφωνα με πληροφορίες το σοβαρό ατύχημα οφείλεται σε μηχανική βλάβη του οχήματος.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο στην Αρκαδία και ο αγώνας διακόπηκε για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Στον ίδιο αγώνα έγινε και δεύτερο ατύχημα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας φωτογράφος. Το ράλι τελεί υπό την αιγίδα του δήμου Γορτυνίας και διεξάγεται από το Αθλητικό Σωματείο Start Line και αποτελεί τον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Αναβάσεων Νοτίου Ελλάδος.

newsit.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.