Βίντεο ντοκουμέντο και μαρτυρίες για το πάρτι στην παραλιακή που γέμισε με κρούσματα την Αττική

Στο κορονοπάρτι ο έλεγχος χάθηκε, τα μέτρα πήγαν περίπατο και η διασπορά του κορονοϊού ήταν αναπόφευκτη. Οι μαρτυρίες και τα βίντεο αποκαλύπτουν πλήρως τα όσα έγιναν στον Άλιμο…

Μετά από αυτό το πάρτι σχολείων που έγινε το τελευταίο Σάββατο του Ιουνίου, πάνω από 100 άτομα νόσησαν και πλέον δίνουν τη μάχη με τον κορoνοϊό. Μετά από ένα ολονύχτιο ξεφάντωμα, με τους θαμώνες να συνωστίζονται κατά διαστήματα ο ένας πάνω στον άλλον, χωρίς μάσκες και χωρίς να τηρούνται οι αποστάσεις ασφαλείας.

Τους αρχικούς φόβους και τη φημολογία που αναπτύχθηκε στη συνέχεια επιβεβαίωσαν ορισμένοι από τους μαθητές που νόσησαν. Με αναρτήσεις στα social media έγραψαν ότι βιώνουν αυτό που δεν έβαζαν στο μυαλό τους, όταν ξεκινούσαν την επίμαχη νύχτα από τα σπίτια τους.

«Γινόταν χαμός και κόλλησαν όλες οι φίλες μου» λέει στην εκπομπή T Live μια από τις κοπέλες που βρέθηκαν στο beach bar του Αλίμου. «Είχε τόσο κόσμο που δεν μπορούσες να περπατήσεις για να πας στην τουαλέτα. Ήσουν αναγκασμένος να περιμένεις και να σπρώχνεις» συμπληρώνει ένα άλλο άτομο που βρέθηκε στο κορονοπάρτι της διασποράς.

«Είχα κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου και ευτυχώς δεν νόσησα. Οι φίλοι μου όμως διαγνώστηκαν θετικοί και έκαναν πυρετό που έφτασε το 39. Γινόταν το αδιαχώρητο και ήταν αδύνατον από κάποια στιγμή και μετά να τηρηθούν τα μέτρα.»

Στο μεγάλο πάρτι που ετοιμαζόταν από τις αρχές Ιουνίου για το τέλος της σχολικής χρονιάς έδωσαν το παρόν μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων. Με τους υπεύθυνους να υποστηρίζουν ότι είχαν πάρει μέτρα για να τηρηθούν οι αποστάσεις και πως δεν έβαλαν περισσότερα άτομα από αυτά που προβλέπονται. Κάτι πάντως που διαψεύδουν τόσο οι μαρτυρίες, όσο και οι εικόνες της επίμαχης νύχτας.

Πολλοί φοβούνται μήπως έχουν νοσήσει και είναι ασυμπτωματικοί με κίνδυνο να μεταδώσουν τον ιό και άλλοι ανησυχούν μήπως εκδηλώσουν τη νόσο μέσα στο επόμενο διάστημα.

newsit.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.