Βλαντίμιρ Πούτιν: Δείτε τον Πρόεδρο της Ρωσίας σε σπάνιες αδημοσίευτες φωτογραφίες

Οι φωτογραφίες είναι από τότε που ο Πούτιν ήταν μωρό, παιδί και μετά έφηβος.

Το φωτογραφικό υλικό που θα δείτε είναι σπάνιο και πολλές από τις φωτογραφίες δεν έχουν ξαναδεί το φως της δημοσιότητας. Είναι ένα από τα πρόσωπα των ημερών, ο Πρόεδρος της Ρωσίας, ο Βλαντίμιρ Πούτιν, που το όνομα του συζητιέται σε όλον τον κόσμο, μαζί με εκείνο του Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Ο Βλαντίμιρ Βλαντιμίροβιτς Πούτιν γεννήθηκε στις 7 οκτωβρίου του 1952 στο Λένινγκραντ (σημερινή Αγία Πετρούπολη) της Σοβιετικής Ένωσης. Η μητέρα του ήταν εργάτρια, και ο πατέρας του ήταν κληρωτός στη Σοβιετικό Ναυτικό, όπου υπηρέτησε στον στόλο υποβρυχίων στις αρχές της δεκαετίας του 1930.

Μπαμπάς στη NKVD, γιος στην KGB

Στις αρχές του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου υπηρέτησε στο τάγμα καταστροφών του NKVD. Αργότερα μεταφέρθηκε στον τακτικό στρατό και τραυματίστηκε σοβαρά το 1942.

Ο Νλαντίμιρ είχε άλλα δυο μεγαλύτερα αδέλφια. Ο ένας ο Αλβέρτος πέθανε λίγους μήνες μετά τη γέννηση του ενώ ο Βίκτορας πέθανε κατά τη διάρκεια της πολιορκίας του Λένινγκραντ από του ναζί.

Τελείωσε τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου του Λένινγκραντ το 1975 και λίγο καιρό αργότερα απέκτησε διδακτορικό στα Οικονομικά. Το 1990 έγινε βοηθός Κοσμήτορα, ενώ το διάστημα 1985-1990 εργάστηκε στην Ανατολική Γερμανία ως μυστικός πράκτορας της Επιτροπής της Κρατικής Ασφάλειας (KGB).

 

in.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.