Βόλος: «Μαλώσαμε γιατί με ζάλιζε να φύγουμε» δηλώνει ο 28χρονος

Ο 28χρονος που κατηγορείται για κακοποίηση της 22χρονης κοπέλας στον Βόλο, την οποία κρατούσε έγκλειστη για δύο χρόνια μαζί με το παιδί τους, υποστήριξε τη Δευτέρα (25/09) πως «μαλώσαμε γιατί με ζάλιζε να φύγουμε».

Συγκεκριμένα, ο 28χρονος μίλησε στο STAR μέσα από τη φυλακή και δήλωσε τα εξής: «Είναι ψέματα ότι την είχα φυλακισμένη. Τις τελευταίες μέρες με έκανε… κάπως γιατί ήθελε να φύγουμε κ/αι να πάμε στην Αγγλία, που ήταν τα ξαδέλφια της. Αν ήθελε να με χωρίσει, θα μπορούσε να μου το πει. Εγώ ήρθα στην Ελλάδα γιατί ήθελα μια άλλη ζωή. Της είχα πει πολλές φορές να βγούμε έξω και δεν ήθελε γιατί έλεγε ότι δεν μπορούμε. Εγώ δούλευα από το πρωί μέχρι το βράδυ και το σπίτι μου πάντα ήταν γεμάτο για εκείνη και το παιδί. Μαλώσαμε γιατί με ζάλιζε να φύγουμε».

Επίσης, ο ίδιος πρόσθεσε: «Εμένα μόνο το παιδί μου με ενδιαφέρει. Αυτό είναι η ζωή μου, γι’ αυτό δούλευα τόσες ώρες, για να μην του λείψει τίποτα».

Από την πλευρά της, η γειτόνισσα που πήγε στο σπίτι όταν άκουσε τα ουρλιαχτά της 22χρονης και ειδοποίησε την Αστυνομία, τόνισε: «Δεν είχαμε δει ποτέ την κοπέλα και το παιδί. Ακούσαμε ουρλιαχτά και είπαμε ότι την σκοτώνει. Πήγα στο σπίτι, χτύπησα την πόρτα και άρχισα να του φωνάζω να ανοίξει. Βγήκε στην πόρτα και άρχισε να με σπρώχνει. Μου κράτησε τα χέρια με δύναμη και μου έδωσε κουτουλιά. Είδα την κοπέλα στα τέσσερα και το μωρό κάτω από το κρεβάτι να κλαίει. Ευτυχώς, εκείνη την ώρα ήρθε η Αστυνομία».

ieidiseis.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.