Βόμβα πριν την πρεμιέρα Masterchef – Ο Κουτσόπουλος έκλεισε σε άλλη εκπομπή μαζί με πρώην παίκτη!

Μεγάλη ανατροπή λίγες ημέρες πριν βγει στον αέρα ο νέος κύκλος του πολύ πετυχημένου ριάλιτι. Τι συνέβη με τον… θείο Λεό και ποια η νέα του συμφωνία;

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχει ήδη αρχίσει μαζί με τους υπόλοιπους συντελεστές του MasterChef 6 τα γυρίσματα και ήδη έχουν μπει όλοι στο κλίμα και ρίχνουν σκληρή δουλειά.

Ο γνωστός σεφ μίλησε πρόσφατα για τις εκπλήξεις που μας περιμένουν. Τα γυρίσματα γίνονται στο Λαύριο όπως πάντα και ήδη οι κουτάλες έχουν πάρει φωτιά.

«Έχουμε προγραμματίσει κάποιες αλλαγές για φέτος. Εξωτερικές δοκιμασίες αν το επιτρέψουν οι καταστάσεις. Ταξίδια δεν το συζητάω για να μην το γρουσουζέψω. Έχουμε προγραμματίσει ωραία πράγματα μακάρι να τα καταφέρουμε», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μιλώντας για το MasterChef.

«Ενδεχομένως τα δύο άλλα προγράμματα να τα αδικεί λίγο η περίοδος. Έχει πολύ ωραία πράγματα στη μυθοπλασία. Να πω ότι είναι αγαπημένος μου ο Αυγουστίδης; Τον αγαπώ. Οπότε σε μια άλλη περίπτωση να ήταν καλύτερα τα πράγματα. Είναι και αγαπημένοι συνάδελφοι τα παιδιά» είπε.

«Με το που τελειώνουν από όλο αυτό θέλουν λίγο χρόνο» απάντησε στο γιατί δεν έχει κάποια τηλεοπτική πρόταση η περσινή νικήτρια του ΜasterChef.

Εκπομπή και στο διαδίκτυο!

Ο Λεωνίδας Κουτσόπολος μπορεί να αναφέρθηκε στη Μαργαρίτα, από το περσινό παιχνίδι, ωστόσο η αλήθεια είναι πως έχει κρατήσει επαφές και με άλλους παίκτες. Για παράδειγμα, έχει επαφές με τον Τζιοβάνι, τον Ιταλό που μπορεί να μην νίκησε, αλλά ξεχώρισε με την παρουσία του και αγαπήθηκε από το κοινό.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως ο Κουτσόπουλος μαζί με τον Ιταλό συζητάνε και ίσως έχουν ήδη συμφωνήσει, να ξεκινήσουν μαζί μία εκπομπή μαγειρικής στο youtube, με διάφορες καλεσμένους!

Πηγή: sportdog.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.