Βόμβα στο «Survivor» – Μήνυση και αγωγή της Σοφίας Μαργαρίτη κατά του Ατζούν

Ποινικά και αστικά εναντίον της εταιρείας που εκπροσωπεί το «Survivor» στρέφεται η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, Σοφία Μαργαρίτη. Το δικηγορικό γραφείο του κ. Απόστολου Λύτρα αναλαμβάνει την εκπροσώπησή της, σύμφωνα με ανακοίνωση.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, η Σοφία Μαργαρίτη στρέφεται κατά της εταιρείας καθώς υποστηρίζει ότι κατά την παραμονή της στο Survivor και ενώ τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι της και υπέφερε από αφόρητους πόνους, οι υπεύθυνοι της παραγωγής δεν της προσέφεραν τις δέουσες ιατρικές υπηρεσίες και την υποχρέωσαν να συνεχίσει να αγωνίζεται με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρότατη βλάβη στην υγεία της.

Στην ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του κ. Λύτρα, τονίζεται ακόμη ότι «η παραγωγή του εν λόγω τηλεοπτικού προγράμματος επέδειξε πλήρη αδιαφορία για την υγεία και τη σωματική ακεραιότητά της.

Δεν υπήρξε η ενδεδειγμένη αντιμετώπιση του τραυματισμού της, αντιθέτως της απέκρυψαν το μέγεθος της βλάβης που είχε υποστεί διαβεβαιώνοντάς τη ότι μπορεί να συνεχίσει τη συμμετοχή της στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να επιδεινωθεί η υγεία της και να υποστεί μη αναστρέψιμη βλάβη».

Συνεχίζει δε, αναφέροντας ότι «ερχόμενη στην Ελλάδα, υπεβλήθη σε αλλεπάλληλες ιατρικές εξετάσεις και επεμβάσεις, πλην όμως, δεν κατέστη ιατρικώς δυνατό να αποκατασταθεί η υγεία της. Σήμερα, εξαιτίας της αδιαφορίας, των πράξεων και παραλείψεων της συγκεκριμένης παραγωγής, δυσκολεύεται στη βάδιση, αδυνατεί να αθληθεί και έχει σοβαρότατα και μη αναστρέψιμα προβλήματα υγείας».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.