Βούλα Πατουλίδου: “Μου έχουν πει ότι είμαι σαν τραβεστί – Είμαι υπέρ των πλαστικών επεμβάσεων”

«Παλιά ήμουν πολύ μυώδης και κάποια ρούχα δεν μου ταίριαζαν» σημείωσε η Βούλα Πατουλίδου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και τον δημοσιογράφο Σαράντη Μαριεττή. Η αθλήτρια αναφερόμενη στην εξωτερική της εμφάνιση τόνισε: «Δεν φορούσα ποτέ εξώπλατο για να μη με βλέπουν έξω και να λένε “ποιος είναι αυτός”. Μου έχουν πει ότι είμαι σαν τραβεστί».

Η Βούλα Πατουλίδου είπε στην συνέχεια πως: «Είμαι υπέρ των πλαστικών επεμβάσεων. Πήγα και έφτιαξα τα σπυράκια μου όταν μου το ζήτησε ο γιος μου. Ο γιος μου, μοιάζει στον πατέρα του, είναι σαν Νορβηγός ξυλοκόπος. Εννοείται ότι γυμνάζομαι ακόμα. Ο σύζυγος μου έπαθε έμφραγμα και πνευμονικό οίδημα. Έχουν υπάρξει κρίσεις στον γάμο μου. Και οι δυο γονείς μου ήταν συντηρητικοί, ήταν αρνητικοί στον αθλητισμό».

Για το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1992, η Βούλα Πατουλίδου είπε: «Ήταν μια μαγική στιγμή. Η δικαίωση ήταν όταν πήγα στην Φλώρινα, στον τόπο μου, γιατί ο πατέρας έφυγε διωγμένος από εκεί. ‘Ένας θαυμαστής μου έδωσε 100 τριαντάφυλλα. Η μαμά μου με γέννησε στο σπίτι με μαμή».

newsbeast.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.