Βουλευτής επιτέθηκε σε καθηγητή για τον χαμηλό βαθμό του παιδιού του: «Θα σε τελειώσω»!

Ένα απαράδεκτο περιστατικό σημειώθηκε σε μεγάλο ιδιωτικό σχολείο της Αθήνας με «πρωταγωνιστή» βουλευτή της ΝΔ ο οποίος επιτέθηκε φραστικά σε καθηγητή επειδή έβαλε χαμηλό βαθμό στην κόρη του.

Άναυδοι γονείς και εκπαιδευτικοί – «Θα σε τελειώσω»

Γονείς και εκπαιδευτικοί έμειναν άναυδοι καθώς ο βουλευτής φώναζε στον εκπαιδευτικό «θα σε τελειώσω», «θα δεις τι θα πάθεις», «θα σε καταγγείλω στο Υπουργείο Παιδείας». Το γεγονός έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια ενημέρωσης των γονέων για τις επιδόσεις των μαθητών και παρόντες στο γεγονός ήταν πάρα πολλοί άλλοι γονείς αλλά και εκπαιδευτικοί. Ο καθηγητής δεν αντέδρασε στην επίθεση του βουλευτή, διατηρώντας την ψυχραιμία του.

Όπως τόνισαν στο ethnos.gr, συνάδελφοι του, ο συγκεκριμένος καθηγητής είναι ιδιαίτερα αγαπητός τόσο στα παιδιά όσο και στους γονείς και εξαιρετικός εκπαιδευτικός.

Έξαλλος για τον χαμηλό βαθμό του παιδιού του

Η κόρη του βουλευτή φοιτά στο Γυμνάσιο του σχολείου και πήρε χαμηλό βαθμό σε ένα μάθημα γεγονός ,που πυροδότησε την άγρια επίθεσή του κατά του καθηγητή.

Κατόπιν αυτού οι υπόλοιποι εκπαιδευτικοί ενημέρωσαν αρμοδίως τη διοίκηση του σχολείου αλλά και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων. Δυστυχώς, με τέτοια περιστατικά οι εκπαιδευτικοί των ιδιωτικών σχολείων (και όχι μόνο) έρχονται συχνά αντιμέτωποι καθώς αρκετοί γονείς εξαπολύουν επιθέσεις στους καθηγητές όταν «τολμούν» βάλουν χαμηλούς στα παιδιά τους.

Προφανώς θεωρούν ότι επειδή πληρώνουν ή επειδή είναι υπουργοί, βουλευτές ή έχουν υψηλή οικονομική πρέπει και τα παιδιά τους να έχουν ευνοϊκή μεταχείριση στα σχολεία ακόμη και αν δεν το αξίζουν.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.