Βραβείο Best Start Up Franchise, για τα Hello Ραφήνας – Αρτέμιδας! (φωτό)

Πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 1/2/2023 τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE 2023στοGazarte. Η διαδικασία ανάδειξης των καλύτερων αλυσίδων franchise ολοκληρώθηκε για 15η χρονιά και ξεχώρισαν τόσο οι κορυφαίες αλυσίδες franchise, όσο και τα νέα καινοτόμα franchiseconcepts, με 42 βραβεύσεις σε 7 ενότητες διακρίσεων.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν με τις ομιλίες τους ο Άδωνις – Σπυρίδων Γεωργιάδης, Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, και πολλοί άλλοι άνθρωποι που έχουν βοηθήσει στην ανάπτυξη του Franchiseστη χώρα μας.

Η κατάμεστη αίθουσα του Gazarte και η ενθουσιώδης συμμετοχή των παρευρισκομένων κατά την 15η εκδήλωση απονομής για τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE υπογράμμισαν τόσο τη δύναμη, όσο και την δυναμική του franchise, με το κεντρικό μήνυμα της διοργάνωσης να αφορά στις αναπτυξιακές προοπτικές του κλάδου, και όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο διοργανωτής και εκδότης του περιοδικού FRANCHISE BUSINESS κ. Πλάτων Μαλλικούρτης:

Στην κατηγορία Ultimate Franchise Brands και πιο συγκεκριμένα Best Start Up Franchise βραβεύτηκε και το δικό μας Hello Education. Στην κατηγορία αυτή βραβεύονται νέες επιχειρήσεις που έχουν αναπτύξει ένα πρωτοποριακό concept με νεωτεριστικά και διαφοροποιητικά χαρακτηριστικά και έχουν ξεκινήσει την ανάπτυξή τους μέσω franchise για πρώτη φορά εντός του έτους που διανύουμε.

Το βραβείο παρέλαβαν ο κος Μάκης Τουρλής Υπέυθυνος Ανάπτυξης Δικτύου και η Aκαδημαική Διευθύντρια κα Μαίρη Σέιμαν. Επίσης από την ομάδα του Hello Education παραβρέθηκαν στην εκδήλωση οι κος Τουρλής Κωνσταντίνος CEO της εταιρείας Μαρία Βατίστα Αcademic Quality Control η κα Αναστασία Γεωργιάδου Franchise Coordinator η κα Νατάσα Νικολαίδου Training Manager και το τεχνολογικό τμήμα της εταιρείας κος Τάκης Κατάκος και κος Γιώργος Βενιανάκης

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.