Βραυρώνα: Νέες εξελίξεις για το νεκρό βρέφος – Αμφισβητείται η ταυτότητα του πατέρα!

Αύριο Πέμπτη 16 Μαΐου απολογείται το ζευγάρι από το Νεπάλ για το νεκρό βρέφος που εντοπίστηκε στη Βραυρώνα.

Από όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής η σορός του βρέφους δεν έχει παραδοθεί για να ταφεί, ενώ προκύπτει πως είναι αρκετά θολό το τοπίο γύρω από το κατά πόσο ήταν ζωντανό όταν γεννήθηκε και ποια ήταν η ηλικία του, εάν επρόκειτο για μία τελειόμηνη κύηση ή αν γεννήθηκε πρόωρα.

Αμφισβητείται η ταυτότητα του πατέρα

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», η ηλικία του βρέφους έχει καθοριστική σημασία για την ταυτότητα του πατέρα, καθώς εάν πρόκειται για γέννα τελειόμηνης κύησης, πατέρας ήταν ο 23χρονος, ενώ σε κάθε άλλη περίπτωση προκύπτουν νέα ερωτήματα τόσο για το ποιος ήταν ο πατέρας του βρέφους αλλά και τι είχε πει η γυναίκα για την εγκυμοσύνη της στον σύντροφό της. Γιαυτό το λόγο εξάλλου έχει ληφθεί από τον άνδρα και δείγμα DNA.

Λόγω των χτυπημάτων που έφερε το μωρό ωστόσο δεν μπόρεσαν να γίνουν οι απαραίτητες μετρήσεις για να διαπιστωθεί η ηλικία του βρέφους, επομένως οι Αρχές τώρα περιμένουν τις ιστολογικές αλλά και τις τοξικολογικές για να λάβουν τις απαντήσεις που χρειάζονται για να ρίξουν φως στην υπόθεση.

Σε κάθε περίπτωση οι ανατροπές είναι μεγάλες, γιατί εάν το μωρό δεν ήταν εννέα μηνών αλλα μικρότερο, είναι πολύ πιθανό η γυναίκα να έχει πει ψέματα και να έκρυβε την εγκυμοσύνη.

Τι κατέθεσε ο γυναικολόγος

Η μητέρα μετά την γέννα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου εξετάστηκε από γιατρούς. Ο γυναικολόγος που την είδε κατέθεσε για την υπόθεση, περιγράφοντας πώς η νεαρή έφτασε με αιμορραγία στα επείγοντα.

«Στις 9/5/2024 και ώρα 23:30 εισήλθε στο νοσοκομείο γυναίκα αλλοδαπή απο το Νεπάλ με αιτιωμενη κολπική αιμορροια. Αφού την εξέτασαν κλινικά και υπερηχογραφικα προέκυψε ότι είχε γεννήσει μέσα στην ίδια ημέρα. Στις ερωτήσεις τους πού βρίσκεται το έμβρυο στην αρχή τους αρνούνταν ότι ήταν έγκυος, ενώ στη συνέχεια δεν έδινε σαφείς απαντήσεις. Εκείνος άμεσα κάλεσε την αστυνομία όπου και προσήλθε στο νοσοκομείο και επιλήφθηκε. Η γυναίκα προσήλθε στο νοσοκομείο με έναν άνδρα ο οποίος τους παρουσιάστηκε ως σύζυγος της. Επίσης και ο άνδρας απο ότι τους είπε δεν γνώριζε ότι ήταν έγκυος η γυναίκα του. Από τις εξετάσεις η γυναίκα βρισκόταν κλινικά τελειωμένης κυησης. Στη συνέχεια έκαναν αναρρόφηση. Επίσης ελήφθη δείγμα αίματος της, για μέτρηση Β Χοριακης Γοναδοτροπίνης και το αποτέλεσμα ήταν θετικό πράγμα που επιβεβαιώνει ότι ήταν έγκυος. Παρέμεινε νοσηλευόμενη στο νοσοκομείο για τις επόμενες ημέρες».

newsbomb.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.