Βραυρώνα: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία στους γονείς του βρέφους που βρέθηκε νεκρό!

Το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου περνάει την ερχόμενη Τρίτη ο πατέρας του νεογνού που εντοπίστηκε νεκρό στη Βραυρώνα.

Σε βάρος του η εισαγγελία της Αθήνας άσκησε ποινική δίωξη για τετελεσμένη ανθρωποκτονία από κοινού, ενώ ζήτησε και πήρε προθεσμία για την ερχόμενη Τρίτη, προκειμένου να απολογηθεί.

Ο άντρας με καταγωγή από το Νεπάλη, ο οποίος ομολόγησε ότι πέταξε το νεογνό σε κάδο απορριμμάτων, έλαβε σήμερα προθεσμία από τον ανακριτή ώστε να προετοιμάσει την απολογία του.

Νωρίτερα η εισαγγελία είχε ασκήσει σε βάρος του όσο και σε βάρος της μητέρας του παιδιού δίωξη για τετελεσμένη ανθρωποκτονία από κοινού. Να σημειωθεί ότι η μητέρα του νεογνού νοσηλεύεται φρουρούμενη.

Οι αρχές αναμένουν πλέον το πόρισμα της νεκροψίας-νεκροτομής για τις συνθήκες θανάτου του βρέφους.

Πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν πως από την πρώτη ιατροδικαστική εκτίμηση δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο το βρέφος να γεννήθηκε ζωντανό.

Υπενθυμίζεται πως πατέρας του νεογνού έχει ομολογήσει ότι εκείνος πέταξε το βρέφος σε κάδο απορριμμάτων, ωστόσο φέρεται να κατέθεσε προανακριτικά αυτό γεννήθηκε νεκρό.

Βίντεο-ντοκουμέντο με τη στιγμή που ο πατέρας πετάει το βρέφος στα σκουπίδια

Αστυνομικοί που πήγαν στο ξενοδοχείο στη Βραυρώνα, όπου διαμένει το ζευγάρι, βρήκαν αίματα σχεδόν παντού μέσα στο δωμάτιο αλλά δεν εντόπισαν το μωρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές διαπιστώθηκε μέσα από βίντεο ότι ο σύζυγος πέταξε το νεογνό στο κάδο σκουπιδιών, αλλά δεν βρέθηκε εκεί όταν έψαξαν οι αστυνομικοί, καθώς στο μεταξύ είχε γίνει η περισυλλογή των απορριμμάτων από τον Δήμο Μαρκοπούλου.

Σήμερα, το επίμαχο βίντεο, που πραγματικά σοκάρει, δείχνει τον μαυροφορεμένο άνδρα, με ταχύ βήμα, να κατευθύνεται προς τον κάδο απορριμμάτων και να εναποθέτει τη σακούλα με το βρέφος στα σκουπίδια.

Ακολούθησε έρευνα στη χωματερή που πετάει ο δήμος τα σκουπίδια, κατά την οποία το νεογνό εντοπίστηκε νεκρό.

Προσοχή σκληρές εικόνες

 

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.